Categorieën
Beauty Nagels

Zomerse nagellakjes van L’oreal

De trends razen in sneltreinvaart aan ons voorbij. Het is bijna niet bij te benen als je alles op de voet wil volgen. Daarom pikken de meesten er het beste uit. Een trend die je in ieder geval niet mag missen in beautyland is de trend met nude- en pasteltinten. Die hebben we inmiddels zo vaak voorbij zien komen dat we wel met zekerheid kunnen zeggen dat het een moetje is voor in je bezit.

lo2

Het jarig-90-achtig nude wacht ons op deze zomer. Deze zomer heeft twee kanten. Grote sieraden en kitscherige crunched nagellakjes aan de ene kant en naaktheid die ons aan de jaren ’90 doet denken aan de andere kant. Weinig tot geen sieraden die, wanneer je ze wel draagt, piepklein zijn. In ongeveer elke nagellak collectie die uitkomt zit minimaal één nude tint en één pastel tint in een nieuw soort pastel. Het pastel is geen pastel zoals je die terugziet in babykamers. Aan de pasteltinten van tegenwoordig is niks kinderachtigs aan. Pastel is volwassen geworden dit seizoen.

L’orèal heeft de nieuwe nagellak collectie voor de zomer van 2014 onder andere geïnspireerd op de kleur wit, omdat je wit overal terugziet, op het futuristische en op het minimalistische. lo1

Een greep van vier kleuren uit de collectie hebben we geprobeerd. Twee pastel tintjes 851 Nouvelle Vague en 853 Menthe Glace en twee nude tinten 854 Golden Coquillage en 855 Oyster Bay. Wat meteen opvalt is dat de pastelkleuren helemaal egaal zijn en dat er in de nude kleuren een klein, subtiel glittertje zit.

lo3

851 Nouvelle Vague

lo4

853 Menthe Glace

lo5

854 Golden Coquillage

lo6

855 Oyster Bay

In totaal bestaat de hele nieuwe nagellaklijn van L’orèal uit vijf collecties in tien verschillende kleuren en zijn voor €5,99 per stuk verkrijgbaar bij de drogisterij.

Q: Ben jij ook zo fan van nude- en pasteltinten? 

 

6 reacties op “Zomerse nagellakjes van L’oreal”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.