Categorieën
Beauty Gezichtsverzorging

Direct resultaat met Garnier Miracle Skin Cream

Elk merk denkt dé oplossing te hebben tegen huidveroudering. Nu is het de beurt aan Garnier om te bewijzen dat zij het merk zijn dat onze huid niet meer laat rimpelen. Zij beweren het verschil te kunnen maken met een anti-rimpel crème en een oogcrème die zowel direct de huid zichtbaar verbetert als op lange termijn.

ga1

 

Volgens Garnier verwachten vrouwen dat hun huid a la minuut verandert na het aanbrengen van een anti-verouderingsproduct. Garnier Miracle Skin Cream zou hét antwoord op deze wens moeten zijn en daarom is de keuze gemaakt om de crème, naast de transformatie op lange termijn, ook direct een verandering te laten inzetten. Volgens Garnier is dit product totaal anders dan alle producten tegen huidveroudering die reeds op de markt zijn.

ga2

De formule zorgt op lange termijn voor het terugdringen van ouderdoms-tekens en op het moment van aanbrengen verandert de witte crème in een gekleurde camouflerende crème die zich aan de huid aanpast. Het “wondermiddeltje” is verkrijgbaar in twee verschillende producten: Miracle Skin Cream die als dagcrème gebruikt kan worden en de Miracle Skin Cream Eyes die kraaienpootjes en wallen wegmoffelt en ondertussen de huid verbetert. De huid ziet er na het aanbrengen dus meteen al beter uit en ondertussen is de crème hard aan het werk om de huid van binnenuit meer te laten stralen en tekenen van het ouder worden te minimaliseren.

ga5

In de bovenstaande afbeelding is te zien dat de Miracle Skin Cream kleine bolletjes bevat.

ga6

Zodra je de crème uitsmeert en daarmee de bolletjes kapot maakt, krijgt het een huidskleurige kleur die de werkelijke kleur van de huid zal aannemen.

ga3

Hetzelfde geldt voor de oogcrème, zodat ook deze huidverzorging direct resultaat vertoont.

ga4

Garnier Miracle Skin Cream is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen voor €13,99.

Q: Wat vind jij van deze dubbele werking?

 

4 reacties op “Direct resultaat met Garnier Miracle Skin Cream”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.