Categorieën
Beauty Gezichtsverzorging

Natuurlijke verzorging met Oriflame Love Nature

Of je nu van nature een mooie, gladde huid hebt, of dat je er zelf verbetering in aan moet brengen, het is altijd belangrijk om je huid goed te verzorgen. Zeker de dunnere, gevoeligere huid van je gezicht. Want he, je gezicht is je visitekaartje. Het is het eerste dat mensen van je zien.

or1

Oriflame brengt drie nieuwe lijnen op de markt die jouw visitekaartje verzorgen op de manier die het nodig heeft. Drie verschillende lijnen die zijn samengesteld op basis van natuurlijke ingrediënten en zijn daarom bestempeld met de passende titel: Love Nature. Want de natuur heeft zoveel moois te bieden. De lijn Love Nature Wilde Rose is voor de droge huid, Love Nature Aloë Vera is gemaakt voor de normale en gecombineerde huid en Love Nature Tea Three verzorgt de vette en onzuivere huid. De eerste twee genoemde lijnen boekten een enkele reis naar de redactie om zich volledig aan onze kritische blik over te geven.

or2or4or3  or5

Een dagcrème, een nachtcrème en een oogcrème zullen de droge huid voeden. De crèmes bevatten wilde roos extract dat zorgt voor bescherming en versoepeling van de huid. Vaak voelt een crème voor de droge huid vet en plakkerig aan waardoor het ook nog eens lang duurt voordat het in de huid is getrokken. Deze crèmes voelen niet extreem vettig aan en trekken wel snel in de huid. Voor alle drie de crèmes geldt: je moet er absoluut niet teveel van gebruiken, want dan blijft er een laagje op de huid achter. De oogcrème voedt de huid rondom de ogen extra goed waardoor fijne lijntjes voorkomen kunnen worden.

or6 or7 or8

De aloë vera crème die de verzorging van de normale en gecombineerde huid op zich neemt bestaat uit een cleansing gel, een Face Toner, een gel crème en een oog gel. De cleansing gel reinigt de huid grondig. Maar écht, want als je na het reinigen met een watje over je gezicht gaat, blijft er geen vuil achter is onze ervaring. Omdat een cleanser al het vuil weg wil hebben, maakt het eigenlijk te goed schoon door ook wat goede stoffen mee te nemen. De toner herstelt de huideigen PH-waarde en het vochtbalans. De gel crème legt de laatste hand aan het herstellen van de vochtbalans en laat de huid weer stralen. Ook bij deze crème geldt dat je er maar weinig van nodig hebt, en dat bij overtollig gebruik er een laagje op de huid achterblijft. Het enige wat je dan nog nodig kunt hebben is een frisse blik waar de Eye Gel voor zorgt met de verfrissende aloë vera extracten.

Alle de dag-, nacht- en oogcrèmes zijn verkrijgbaar voor €12,00 per stuk en de cleanser en toner zijn verkrijgbaar voor €11,00 per stuk op Oriflame.nl.

Q: Zou jij kiezen voor de producten voor een droge huid of voor de producten voor een normale en gecombineerde huid?

 

Één reactie op “Natuurlijke verzorging met Oriflame Love Nature”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.