Categorieën
Beauty Nieuws

Beautybox mei 2014

We zitten alweer bijna een week in juni, maar de afgelopen dagen gingen onze gedachten af en toe nog even naar de vorige maand want we zaten met smart te wachten op de Beautybox van mei. Gelukkig werd het wachten beloond met een vrolijke, kleurrijke box waarvan we je de inhoud vandaag laten zien!

Beautybox mei 2014
BEAUTY UK LIPSTICK
Prijs fullsize versie € 3,95

Beautybox mei 2014  - Beauty UK lipstickBeautybox mei 2014  - Beauty UK lipstick PassionBehalve onze garderobe is ook onze make-up stash met het oog op de nu heel snel naderende zomer toe aan een kleine metamorfose en is het de hoogste tijd voor het verzamelen van wat flashing kleurtjes. Met de Beauty UK lipstick Passion hebben we er alvast eentje in de pocket, eentje die superromig, supergepigmenteerd en superzomers is. Let the summer begin!

INGLOT NAGELLAK
Prijs fullsize versie € 9,00

Beautybox mei 2014  - INGLOT nagellakBeautybox mei 2014  - INGLOT nagellak 979Met het WK voor de deur is onze make-up stash dit jaar voornamelijk oranje gekleurd en daarbij mogen natuurlijk oranje nagels niet ontbreken. Met het 100% WK-proof kleurtje 979 (oranje met een heel subtiel gouden shimmertje) uit het nagellakassortiment van Inglot geeft Beautybox ons een goede suggestie waarmee we tijdens de wedstrijden van Oranje fashionable mee voor de dag kunnen komen.

IDC SHOWERGEL & BODYLOTION
Prijs fullsize versies € 3,95 (100 ml)

Beautybox mei 2014 - IDC showergel en bodylotionBeautybox mei 2014 - IDC showergel en bodylotion ingrediëntenIn de box van deze maand is ook een showergel en bodylotion te vinden van een merk dat we nog niet kenden: IDC. Beide producten zijn voorzien van een frisse citroengeur dat zeker in de zomermaanden heerlijk verfrissend is na een warme stranddag én het kleine formaatje is natuurlijk ideaal voor in je koffer!

GOLDEN ROSE BRONZING POWDER
Prijs fullsize versie € 11,95

Beautybox mei 2014 - Golden Rose Bronzing PowderBeautybox mei 2014 - Golden Rose Bronzing Powder openRond deze tijd hopen we natuurlijk al een subtiel kleurtje te hebben opgebouwd maar mocht je nog een beetje pips zien heeft de Beautybox een handige oplossing in de vorm van een Bronzing Powder van het merk Golden Rose. De bronzingpoeder is mat van finish, heeft een mooi subtiel zachtbruin tintje en is lekker zacht van textuur. Tadaa, daar is je zongebruinde kleurtje!

Swatches Beautybox mei 2014 Als je nu denkt: JA! ik wil ook iedere maand zo’n mooie box ontvangen, ga dan even naar de website van Beautybox en meld je aan!

Q: Ben jij geabonneerd op de Beautybox? Wat vind jij van de inhoud van de box van deze maand?

7 reacties op “Beautybox mei 2014”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.