Swatches van 5 Catrice lakjes die uit het assortiment gaan….

Het is weer zover: in het voorjaar heeft Catrice net als velen van ons last van flinke opruimmaakwoede en dus gaat het hele assortiment weer op de schop. Diverse lipsticks, oogschaduw mono’s, duo’s en quattro’s, liquid liners en nagellakjes zullen het veld moeten ruimen voor spiksplinternieuwe exemplaren. Ik denk dat vooral de te verdwijnen nagellakjes erg gemist zullen worden, dat is denk ik wel een van de meest gewilde Catrice artikelen. Vandaag heb ik 5 van de lakjes die binnenkort zullen verdwijnen nog snel voor je geswatched zodat je zelf kunt beoordelen welke hiervan je nog wilt inslaan!

Hieronder een overzicht van alle lakjes die per februari zullen gaan verdwijnen:

120 Plum Play With Me
130 Lucky In Lilac
140 Let’s Mauve On!
320 Back To Black
340 Run, Forest, Run!
380 Forget-Me-Not!
430 Purplelized
440 I Wear My Sunglasses at Night
450 Sand Francisco
460 In The Bronx
470 Snow Motion
480 Miss Piggy Reloaded
490 Iron Mermaiden
500 Sir! Yes, Sir!
540 Am I Blue Or Green?
580 Blues Brothers Vol. II
590 Jade Is Not My Name
660 I’m A Star
Ultimate Nude 060 Mona Lisa Is Staring Back
Prismatic Effects Top Coat
Frosting Top Coat

Veel van deze lakjes heb ik het afgelopen jaar al voor je geswatched maar er waren er een aantal die ik nog niet eerder in mijn handen had gehad, waaronder: 140 Let’s Mauve On, 320 Back To Black, 440 I wear my Sunglasses at Night, 450 Sand Francisco en 660 I’m a Star.

Dit zijn de namen van alle nieuwe lakjes die eraan zitten te komen:

070 Same Seine But Different

080 Sing: Oh, Champs-Élysées
090 Karl Says Très Chic
420 Dirty Berry
670 It’s Rambo Nr. 5
680 Khaki Perry
690 Fred Said Red
700 Birdy Reloaded
710 Dulce & Havanna
720 Bruno Brownani
740 King Of Greens
770 Put Lavender On The Agenda
780 Welcome To Rosywood
790 The Pinky And The Brain
800 Heavy Metalliac
810 ACid/DC
820 Pimp My Shrimp
830 Salmon & Garfunke
840 Genius In The Bottle
850 Aretha’s R-E-S-P-I-N-K
860 Browno Mars

En deze lakjes zijn vanaf februari weer terug van weggeweest:

Sold Out Forever
London’s Weather Forecast
Hip Queens Wear Blue Jeans!

De 140 Let’s Mauve On! op bovenstaande foto is de 2.0 versie en is een stukje donkerder dan de eerste. Het lakje heeft een lilapaars kleurtje met een behoorlijke metallic glans. Het lakje is met twee laagjes prima dekkend maar geeft wel een beetje een streperig effect, wat jammer is.

De naam 320 Back To Black doet een zwarte kleur verwachten, maar ik vind ‘m eerder donkergrijs te noemen. Het lakje geeft met twee laagjes goede dekking en heeft een licht metallic glanzende finish. Persoonlijk ben ik niet zo erg onder de indruk van dit lakje, ik vind ‘m niet heel mooi of bijzonder.

De 440 I Wear My Sunglasses At Night heb ik al ontzettend lang liggen, maar nog nooit gedragen. Toch is het een erg mooi zwart lakje met heel veel roze en groene glittertjes erin en dat maakt ‘m wat meer spectaculair dan een simpel zwart lakje. Overigens vind ik de hoeveelheid zichtbare glittertjes op mijn nagels wat tegenvallen, daar had ik wel wat meer van verwacht.

 450 Sand Francisco is een lakje dat ik er vanuit het flesje niet zo heel bijzonder uit vind zien, maar dat me op mijn nagels toch erg verraste. Zoals de naam al verraadt is het een mooi zacht zandkleurig lakje met een lichtglanzende metallic finish en een lichtgouden gloed in zich. Ondanks het lichte kleurtje is het lakje met twee laagjes goed dekkend.

De 660 I’m A Star is een legergroen kleurtje met een gouden glans waar je wel minimaal twee laagjes van nodig hebt, want hij is redelijk sheer en dun. Overigens lijkt deze vanuit het flesje meer brons/koperkleurig maar pakt op de nagels dus iets anders uit. Het is niet helemaal mijn kleur, ik draag deze eigenlijk nooit.

De Catrice lakjes die per februari uit het assortiment gaan verdwijnen zijn nu met 50% korting verkrijgbaar (en tot en met zondag 15 januari is ook nog eens het tweede Catrice artikel voor de helft van de prijs!) bij Kruidvat, dus sla je slag!

Q: Welke lakjes ga jij nog snel scoren voor ze zullen verdwijnen?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

Comments

 1. Jammer dat er weer veel lakjes weggaan, maar fijn dat we er een paar nieuwe bijkrijgen natuurlijk! Van deze ben ik niet echt onder de indruk, al vind ik I Wear My Sunglasses At Night best speciaal.

 2. Inderdaad wel jammer dat er een aantal weggaan maar er komen ook weer mooie voor in de plaats! En wie weet komen er een aantal gewoon weer terug volgend jaar.. 🙂

 3. Jammer dat sommige weggaan, maar wel lekker met korting kopen en daarna een hoop nieuwe dingen!

 4. ik hoop ze nog te pakken te krijgen maar ik mis er nog 11 en er zijn er hier al veel uitverkocht!

 5. Ik ga er ook nog zeker naar op zoek!

 6. Jammer dat ze eruit gaan, het zijn mooie kleurtjes. Die zilvergrijze heb ik volgens mij zelf ook en afgelopen wek nog op gehad, maar volgens mij zat daar meer een glitter in die ik heb.

 7. Back to Black vind ik wel een mooi kleurtje! Wie weet kan ik nog wat lakjes scoren voor 50%. 😉

 8. ik ga ze niet zo missen denk ik 😉 al wil ik sand francisco misschien nog wel hebben als die er is, die is wel erg apart!

 9. I’m a star ziet er wel mooi uit! Voor de rest heb ik de meeste die ik wil, dus ik ben klaar voor de nieuwe kleurtjes :).

 10. Ik ben vanochtend snel nog maar even Jade Is Not My Name en Forget-Me-Not gaan halen, het gaat erg hard met de lakjes… Maar gelukkig komt er ook weer veel moois voor terug 🙂

 11. Leuke kleurtjes,
  jammer dat ze weg gaan!

 12. Veel van die lakjes heb ik al, maar ga toch nog even kijken voor sand fransico!

 13. Leuke kleurtjes!

 14. vind het echt leuk dt ze weer gan verniewen. van de lakjes die eruit gaan heb ik die die ik leuk vind al, dus helaas geen goedkopere lakjes voor mij 😛

 15. Jammer dat ze eruit gaan, máar daarin tegen komen er wel weer een boel leuke nieuwe :D!

 16. Deze allemaal! Heb de meeste wel al, maar deze 5 toevallig nog niet 🙂

 17. Ik heb de meeste lakjes die eruit gaan al en degene die ik niet heb, heb ik niet voor niets niet – volg je het nog? 😉
  Ik heb dus gewoon de lakjes die ik graag wilde hebben, maar dit zijn er wel veel hoor! Er gaan zeker prachtige lakjes uit, maar er komen zeker te weten weer erg mooie lakjes voor terug!Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.