Categorieën
Lifestyle

By Sjanty’s Weekly Photo Diary #17

Ook week 38 is alweer bijna ten einde, gewoon nog maar 14 to go tot 2012 verleden tijd is, het is echt niet normaal hoe snel alles gaat! De kalender geeft vandaag vrijdag de 21ste september aan en dat betekent dat de herfst officieel begonnen is en we ons klaar kunnen maken voor een paar donkere, natte, gure maar zeker ook gezellige en knusse maanden. Dat later, vandaag eerst mijn Photo Diary van deze week!


Alweer de vierde geur van miss Beyoncé: Midnight Heat, waar binnenkort een review over te lezen zal zijn op By Sjanty | Twee heerlijke free magazines om ’s avonds voor het slapengaan mee in bed te duiken: Fabulous van Douglas en Mooi! van Etos | Ik ben nog steeds verliefd op de prachtige oogschaduws uit het CK One Color Powder Eyeshadow Quad 200 Disco! <3De herfst is officieel begonnen en dus mogen ze de kast weer uit: heerlijke dikke warme comfy slofsokken!

De KOH Sound! collectie zorgt dat we deze herfst met prachtige kleurtjes op onze nageltjes rond kunnen paraderen | Iets dat ik voorheen echt een crime vond maar wat ik nu zowaar leuk begin te vinden: nagellak swatchen! |  Interesting, een boek vol met beautyrecepten! | Afgelopen week kwam de eerste Newsflash van The Make Up Spot voorbij, er waren weer een aantal leuke nieuwtjes met jullie te delen!

Vriendlief moest er weer aan geloven: hij onderging een pittige pedicure à la Chantal! | Lang naar op zoek geweest maar afgelopen week eindelijk gevonden: een mooie, stevige en betaalbare zwarte tas | Ik heb er al weken zin in, maar mag ze van mezelf voorlopig nog niet: pepernoten! | Ik was al snel door de eerste voorraad heen maar gelukkig zijn ze afgelopen week weer binnengekomen: de geweldige Barry M Croc lakjes

Bij de MegaLast Lip Color lipsticks van Wet ’n Wild vind je in de shop nu ook lipswatches en geloof me, ze zijn zo prachtig van kleur en fijn op je lippen! | Zaterdagavond verraste mijn lief me ineens met een paar zelfgeplukte roze roosjes uit de tuin *smelt* | Nog meer mooie herfstlakjes van Trind! | Deze ketting heb ik weer eens onder het stof vandaan gevist, hij is veel te mooi om nooit te dragen!

Het lijkt erop dat het er echt van gaat komen: een By Sjanty meeting, whaaaa! Ben er alleen nog niet helemaal of het Utrecht of Amsterdam gaat worden…… | Sommige bedrijven zijn heel creatief met namen, zullen we maar zeggen haha |  New in: het langverwachte parfum van Lady Gaga en de nieuwe matte Kate Moss lipsticks van Rimmel! | Zaterdagavond gingen we voor we naar de bios gingen even tapas happen en mmmm, wat was het heerlijk én pittig!

Had ik eigenlijk meteen aan het begin van het jaar moeten doen, maar beter laat dan nooit: alle films die ik in 2012 heb gezien onder elkaar zetten | The Body Shop komt met een nieuwe ‘smaak’ bodybutter en scrub: Vineyard Peach en mmmm, hij is echt goddelijk! | Zaterdagavond gingen we naar de film TED: af en toe erg flauw maar oh ik heb ook zeker gelachen! | Nog meer haarverzorgingsproducten, ik weet bijna niet meer waar ik beginnen moet!

Q: Heb jij ook een beetje een leuke week achter de rug? 

23 reacties op “By Sjanty’s Weekly Photo Diary #17”

Nog iemand nodig om haarproducten te testen?? I’m in! 😉 En die meeting.. kies maar gewoon Utrecht! Dat is lekker in het midden van het land en voor meerdere mensen goed bereikbaar!

Nou, op zich heb ik de meeste producten al verdeeld onder mijn vriend, nichtje, moeder, zusje en vriendinnen maar als ik een keer echt omhoog zit plaats ik misschien wel een oproepje op de site 🙂

Leuke week. Ik heb echt een hele drukke week. School heeft weer zoveel opdrachten klaar liggen en zie door de bomen het bos even niet meer. Heel heftig. Duimen dat alles goed gaat en dat ik alles netjes kan afsluiten 🙂 x

Hele leuke foto’s! Die slofsokken lijken me heel erg lekker zitten. Ik zat toevallig van de week ook alweer rond te kijken in de winkels om een paar sloffen aan te schaffen, want slippers beginnen toch wel een beetje te koud worden om aan te hebben haha. Ik kom momenteel ook overal de pepernoten tegen, maar heb ze tot nu toe nog steeds kunnen weerstaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.