Categorieën
Lifestyle

Uitslag By Sjanty enquête #2

Uitslag? Enquête? Ja ik hoor het jullie bijna denken en da’s ook niet zo gek want het is inmiddels al een behoorlijk tijdje geleden dat deze tweede enquête op de site stond, in juli om precies te zijn. Toch was lang niet iedereen het vergeten, want ik krijg nog bijna wekelijks de vraag wanneer de resultaten van deze enquête op de site verschijnen. Gelukkig is er de uitdrukking ‘wat in het vat zit verzuurt niet‘ en dus vandaag eindelijk the results van de enquête van afgelopen juli!

Hoe vaak bezoek je By Sjanty op dit moment?
Uit de enquête is gebleken dat de meesten van jullie By Sjanty zeker één keer per dag of twee keer per dag bezoeken, wanneer er een nieuw artikel online verschijnt. Gelukkig heeft niemand de optie ‘wanneer er een winactie online staat’ gekozen en da’s maar goed ook want dan had ik je heeeeeeel hard gestraft! (just kidding)

Wat is de voornaamste reden dat je By Sjanty bezoekt?
De meeste meiden blijken By Sjanty vooral te bezoeken vanwege de duidelijke reviews, de nagellakswatches en de originele artikelen. Voor mij natuurlijk helemaal super om te horen, ik probeer reviews altijd zo goed en helder mogelijk te maken, nagellakswatches er netjes en verzorgd uit te laten zien en verder zo origineel mogelijk te zijn. Het is dan ook alleen maar ontzettend fijn om te horen dat het door jullie gewaardeerd wordt!

Wat vind je van de foto’s bij de reviews op By Sjanty?
Ik vind kwaliteit heel belangrijk en wil mezelf daarom ook voortdurend blijven ontwikkelen en verbeteren. Nu ben ik natuurlijk geen volleerd fotograaf en ik probeer de foto’s zo mooi en duidelijk te maken, maar het kan altijd beter. Ik ben dan ook van plan mezelf binnenkort ook meer in productfotografie te gaan verdiepen, dat staat hoog op mijn to do lijstje. Gelukkig blijkt dat de meesten van jullie heel tevreden zijn over de foto’s op By Sjanty.

Laat je wel eens een reactie achter bij artikelen en waarom wel/niet?
Het meest gegeven antwoord op deze vraag is ‘wanneer ik er zin in heb en iets te melden heb‘ en dat verbaast me op zich niet heel erg. Ik ben ontzettend blij met iedere reactie die geplaatst wordt, dit voegt toch echt wel heel veel aan een artikel toe, en zou het leuk vinden als ook de meiden die zich normaal een beetje stil houden zo af en toe van zich laten horen, maar dat moet iedereen natuurlijk lekker voor zichzelf weten.

Welke reviews vind je het leukst om te lezen?
De leukste reviews vinden jullie, ik kan wel zeggen massaal, de reviews van budgetproducten in het algemeen en nagellak en ook artikelen over limited edition collecties blijken populair. Nou gelukkig maar, want dat is ook zeker wat je in de toekomst op By Sjanty kunt blijven verwachten!

Ben je By Sjanty in de laatste maanden 2 meer of minder gaan bezoeken en waarom?
Dit was een open vraag, maar gelukkig reageerden de meeste meiden dat ze By Sjanty over het algemeen even veel of zelfs meer zijn gaan bezoeken. Wanneer er met ‘minder’ werd geantwoord blijkt dat vaak te maken te hebben met druktes rondom school, werk of andere dingen.

Op welke manier bezoek jij By Sjanty meestal, via welk kanaal?
Gebleken is dat de meeste van jullie via Bloglovin’ en rechtstreeks via de url naar By Sjanty gaan.

Op welke manieren volg jij By Sjanty, op de site na?
Het blijkt dat de meesten van jullie de site ook volgen via Bloglovin’, Facebook en Twitter volgen en dat is ook wel te zien aan de vele volgers die By Sjanty inmiddels heeft op Twitter, Facebook en Bloglovin’, echt super!

Wat vind je van de huidige layout van By Sjanty? En zou je misschien bepaalde dingen anders willen zien?
De layout wordt door de meesten als leuk, niet te druk, prettig te lezen op mobiele apparaten, vrouwelijk en overzichtelijk ervaren en ik ben er zelf ook nog iedere dag heel happy mee. Jep, die houden we er voorlopig nog in!

Behoort By Sjanty op dit moment tot jouw favoriete blogs?
Hier kreeg ik toch wel een beetje blosjes van op mijn wangen, want het meest gegeven antwoord op deze vraag was: ja, van de vele blogs die ik volg. Jullie zijn geweldig! <3

Wat vind je van de hoeveelheid persoonlijke artikelen op By Sjanty?
Je hebt vast wel gemerkt dat By Sjanty de laatste tijd een wat meer persoonlijke touch heeft gekregen en gelukkig blijken jullie dat ook erg leuk te vinden. Er werd me ook steeds meer en meer gevraagd wat meer van mezelf te laten zien (letterlijk en figuurlijk) en heb ik daar naar mijn idee ook wel een goede balans in gevonden. Een gedeelte gaf in de enquête aan dat ze nog helemaal niet zoveel over mij weten en dat het persoonlijke nog wel wel iets meer zou mogen, maar ik denk dat dat vanzelf wel komt.

Heb je verder nog iets op of aan te merken of tips met betrekking tot By Sjanty?
Van heel veel meiden kreeg ik te horen dat ik vooral zo door moet gaan en oh yeah, dat hoop ik ook zeker te doen! Alle tips die ik heb gekregen ga ik zeker meenemen om By Sjanty nog beter en leuker te maken!

Superbedankt voor het invullen van de enquête allemaal, jullie hebben me er erg mee geholpen!

 

19 reacties op “Uitslag By Sjanty enquête #2”

By Sjanty is altijd een leuk blog en ik klik altijd op een artikeltje als ik hem zie op bloglovin. Vind het ook super tof dat je nu je eigen shop hebt! Maar als ik heel eerlijk mag zijn vind ik de foto’s die je van jezelf als “full face” maakt die ALTIJD hetzelfde zijn (zijkant van je gezicht met je haar aan 1 kant) niet zo mooi.. misschien gewoon iets anders proberen, step out of your comfort zone?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.