Categorieën
Beauty Make-up

CK One Color Powder Eyeshadow Quad 200 Disco

Vorige week donderdag werd het Douglas filiaal aan de Kalverstraat in onze hoofdstad feestelijk heropend en tegelijkertijd ook de allereerste Calvin Klein stand van ons land. We kennen dit merk natuurlijk allemaal wel van de knappe mannen met sixpacks die ons in strakke CK boxers levensgroot vanuit bushokjes aanstaren, maar nu kunnen we onszelf ook een prachtig make-upje van meneer Klein cadeau doen. CK One is volgens eigen zeggen voor alle leeftijden, culturen en seksen en is onderverdeeld in de categorieën Look real, Define yourself en Add intensity.

In het Add intensity segment vind je onder andere acht verschillende Powder Eyeshadow Quads waarvan ik de 200 Disco heb mogen proberen. De beschrijving bij de oogschaduws belooft een hele waslijst aan goede eigenschappen, zo moeten ze mooie, intense en op te bouwen kleuren hebben die tot wel 10 uur blijven zitten, zijn ze voorzien van mooie matte en glanzende parelmoereffecten, hebben ze een zijdezachte en gladde textuur en zijn ze geschikt voor gevoelige ogen (door oogartsen getest) contactlenzen.

Ik kan natuurlijk niet zomaar verdergaan met de swatches zonder iets over de buitenkant van dit quad te hebben gezegd. Al bij het uitpakken uit het doosje toverde het een grote glimlach op m’n gezicht, de combi van het glanzende zwart en wit geeft echt een gevoel van luxe en ook de manier waarop je het quad opent, dit doe je door de witte bovenkant naar rechts te schuiven, is lekker helemaal anders dan anders.

Ik mag me gelukkig prijzen met de 200 Discodie ik heb ontvangen want gosh, het is echt een pláátje. Het quad heeft vier oogschaduws, drie paarse kleurtjes en een mooie off-white highlighter, waarmee je een mooie complete look kunt maken en is daarmee ideaal om mee te nemen voor een nachtje uit.

Dan is het nu de hoogste tijd voor de swatches en wees voorbereid op een gevoel van enorme hebberigheid, want ze zijn echt prachtig!

Kijk nou, hier word een vrouw toch blij van of niet? Voor de prijs van € 35,00 kan het ook bijna niet anders, maar de pigmentatie van de oogschaduws is uitstekend en vooral de bijzondere tweede en derde kleur hebben mijn beautyhart gestolen. Nog een fijne bijkomstigheid is dat de oogschaduws praktisch geen fall-out geven (alleen de laatste aubergine paarse kleur is wat poederig) en heerlijk zacht van structuur zijn. Ik weet al wel met welk palette ik hééel snel een look ga maken, hiha!

De CK One Color Powder Eyeshadow Quads zijn voor € 35,00 per stuk verkrijgbaar bij het Douglas filiaal aan de Kalverstraat 71 in Amsterdam en online via de website van Douglas.

Q: Wat vind je van het uiterlijk van dit CK quad en de kleurtjes van de oogschaduws?

17 reacties op “CK One Color Powder Eyeshadow Quad 200 Disco”

De kleurtjes vind ik heel erg mooi net zoals de verpakking. Ik hou erg van paarse oogschaduw alleen heb ik er jammer genoeg veel te weinig haha. Ik ben heel benieuwd naar de look die je ermee gaat maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.