CategorieΓ«n
Lifestyle

By Sjanty meeting, yay or nay?

Hey girls, hier even een berichtje tussendoor van mijn kant! Naar aanleiding van mijn artikel en filmpje over leuke shop- en chillplekjes in Utrecht werd er eerder deze week gekscherend geopperd een soort By Sjanty ‘meeting’ in deze of een andere centrale stad in het land te houden met een hapje en een drankje, een beetje (beauty)shoppen… Nou, dat klinkt eigenlijk best leuk, toch? Via Facebook en Twitter heb ik de meningen gisteren en vandaag al een beetje gepolst en eigenlijk zijn er zoveel leuke reacties dat ik het nog serieus in overweging ga nemen ook! Anyway, ik hoor graag wat jij ervan zou vinden, of je zou komen en naar welke stad (Utrecht, Amsterdam, Amstelveen, Rotterdam, Den Haag, Hilversum) jouw voorkeur uit zou gaan!

26 reacties op “By Sjanty meeting, yay or nay?”

Super leuk! Ik ben niet zo trouw met reacties achterlaten, voornamelijk omdat ik de site op mn telefoon bekijk als ik in de trein zit, en dan niet makkelijk kan reageren, en eenmaal thuis ben ik het alweer vergeten. Maar een meeting in Utrecht lijkt me super leuk! Het lijkt me heel bijzonder om jou en andere lezers eens in het echt te ontmoeten πŸ™‚ Ik lees dagelijks met veel plezier je blog, en meeting of geen meeting, ga zo door!

In Amsterdam kan je natuurlijk wel heeeel goed shoppen en het is ook nog makkelijk bereikbaar met bus of trein.
Amstelveen zou ik overigens ook wel leuk vinden.

Een Bysjanty meeting zou superleuk zijn. Het liefst in de stad het dichtste bij Antwerpen, ik weet niet exact welke dat is. Waar het ook is, ik wil in ieder geval komen.

Lijkt me heel erg leuk!!
Utrecht.. hmm.. 2 uur reizen met het openbaar vervoer voor mij. Ik woon zelf bijna in Belgie.. haha.
Dus Eindhoven zou voor mij het makkelijkste zijn! πŸ˜‰

Ik had al gereageerd op twitter, maar ik zou zeker willen komen! πŸ™‚
Ik woon dichtbij Den Haag & Rotterdam is ook niet zo ver! πŸ˜€ Utrecht is natuurlijk heel cetraal, maar voor mij wel duur & ver ^^
Ik hoop dat je een meeting gaat houden! x

Heel erg leuk idee een meeting! Zelf zou dan mijn voorkeur uit zijn gegaan naar Utrecht, maar helaas weet ik nooit van tevoren in wat voor periode ik zit met mijn straatvrees en of ik het dan aan zou kunnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.