Categorieën
Beauty Nagels

Barry M Nail Effects – Croc Black en Croc Burgundy

Het hele crackle gebeuren hebben we (ik in ieder geval) allemaal denk ik wel gezien nu, dat is echt een beetje 2011. Toch verdwijnt het nog niet helemaal uit beeld, want anno 2012 heeft het een kleine make-over gekregen in de vorm van zogenaamde croc nails. Croc nails, toch niet als in…… crocs, de shoes? Nee wees maar niet bang, croc nails als in een supergaaf krokodillenhuid patroontje op je nagels! Toen ik deze nieuwe trend in het assortiment van Barry M spotte wist ik het meteen: deze leukerds moest en zou ik in mijn shop gaan verkopen en yes, dat is gelukt!

Halverwege augustus maakte ik met de Parisian Lodge topcoat van Bourjois al kennis met crackle 2.0, alleen wordt het effect van deze wordt geen ‘croc’ maar ‘python’ genoemd. Barry M heeft op dit moment twee verschillende Croc lakjes uitgebracht, de #323 Croc Black en #343 Croc Burgundy.

De eerste voorraad Croc Black lakjes van The Make Up Spot is er inmiddels al doorheen, dus dat geeft wel aan dat ze erg populair zijn. Gelukkig heb ik gisteren weer een nieuwe lading binnengekregen en zijn ze behalve in het zwart nu dus ook in een prachtige burgundy rode kleur verkrijgbaar!

Croc Black draag ik hier over een lichtgouden lakje, dat samen wel een hele mooie combinatie maakt. Wat je doet: eerst breng je één of twee laagjes van een mooi basiskleurtje aan en als deze bijna (maar nét niet helemaal) droog is ga je daar met een dun laagje Croc Nail Effects overheen. Dan even een paar minuutjes geduld en voila, je hebt een stel supergave Croc nails!.

Croc Burgundy is de nieuwe aanwinst van The Make Up Spot en wat is deze ook gaaf, zeg! Met het gouden Luxe lakje van Orly eronder geeft het wel een beetje een kerstachtig sfeertje en zoals je ziet heb ik deze een stukje dunner aangebracht dan de Croc Black waardoor hij een wat fijner patroontje geeft.

De Barry M Croc Black en Croc Burgundy lakjes zijn voor € 4,95 per stuk verkrijgbaar bij The Make Up Spot.

Q: Wat vind jij van deze nieuwe nageltrend?

16 reacties op “Barry M Nail Effects – Croc Black en Croc Burgundy”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.