Categorieën
Beauty Nagels

Bourjois ‘Parisian Lodge’ Top Coat Python

Deze herfst gaan we de jungle in met Bourjois, want voor de gloednieuwe Parisian Lodge collectie heeft dit mooie merk zich laten inspireren door al het mooist dat de wereld van de jungle te bieden heeft. Oogschaduw, eyeliner en nagellak in mooie, natuurlijke kleuren maken jou Queen of the Jungle en de klapper van de collectie is toch wel de Top Coat Python, oftewel een crackle topcoat maar dan nét even anders!

Zelf ben ik heel eerlijk gezegd al wel een tijdje uitgekeken op de crackle trend en de Python Top Coat waar Bourjois dit najaar mee komt is dan ook een welkome en leuke variant hierop. De Python is een top coat die hetzelfde werkt als een crackle nagellak en geeft je nagels een superleuk schubbenmotief zoals de huid van een python.

Je krijgt dit leuke effect door één laagje (echt eentje, bij twee of meer werkt het niet) van de topcoat over een ander kleurtje nagellak aan te brengen (let op: pas wanneer deze goed droog is!). Dan is het een kwestie van wachten en geduld hebben en zal er na ongeveer een minuutje het Python schubbenmotief verschijnen.

Op de foto hierboven draag ik de Python Top Coat over het Essence Colour & Go 70 Nude it! lakje, wat ik wel mooi bij de rode kleur en het pythonidee vond passen. Zoals ik hierboven al zei is één laagje van de topcoat echt voldoende en hoewel het de eerste minuut lijkt alsof er helemaal niets gebeurt (ik dacht al dat ik het verkeerd had gedaan ofzo…) zie je opeens de bovenste laag heel langzaam openbreken en het patroontje ontstaan. Het eindresultaat vind ik echt superleuk, weer eens iets anders dan anders en het grappige is dat mensen soms met enige verbazing naar het patroontje op je nagels staan te kijken, haha!

De Bourjois Parisian Lodge Top Coat Python is vanaf eind augustus voor € 8,50 verkrijgbaar bij onder andere DA, Douglas en Etos.

Q: Wat vind je van deze nieuwe python nageltrend?

19 reacties op “Bourjois ‘Parisian Lodge’ Top Coat Python”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.