Categorieën
Beauty Nagels

Cupcake cuteness nail-art

Een paar maanden geleden verstond ik onder nail-art al het lakken van mijn nagels in verschillende kleurtjes en vond ik dottingtools, nail stripers en sponsjes maar enge dingen waar ik zo min mogelijk mee in aanraking wilde komen. Nu, een half jaartje later begin ik er echt steeds meer en meer plezier in te krijgen en begin ik me langzamerhand ook aan iets moeilijkere creaties te wagen. Het is misschien nog niets vergeleken bij wat echte nail-art kunstenaressen op hun nagels toveren, maar hey je moet ergens beginnen!

Voor mijn Cupcake Cuteness nail-art gebruikte ik:

Trind Base Coat | Rimmel I Love Lasting Finish 170 Lively Lilac | Rimmel Lycra Pro 312 Ultra Violet | L’Oréal Color Riche Le Vernis 601 French Rievera | Rimmel Lycra Pro 420 Aqua Cool | Gosh Bubblegum | Bourjois 1 Seconde 06 Rose cupcake | Rimmel 60 Seconds 835 Bright Back At You | W7 Nail Polish 84 Matt Green | Catrice Ultimate Nail Lacquer 270 Snow Motion! | Rimmel 60 Seconds 310 Red Carpet | Essence dottingtool

Natuurlijk heb ik eerst braaf een basecoat op mijn nagels aangebracht, dat heb ik mezelf de laatste tijd echt weer aangeleerd om te doen als ik ga lakken. Daarna heb ik mijn nagels allemaal twee laagjes van verschillende kleurtjes gegeven (de mintgroene Rimmel 60 Seconds 835 Bright Back At You, de roze Gosh Bubblegum, de lichtblauwe L’Oréal Color Riche Le Vernis 601 French Rievera en de lilapaarse Rimmel I Love Lasting Finish 170 Lively Lilac) en even goed laten drogen. Vervolgens heb ik het witte Snow Motion! lakje van Catrice erbij gepakt en hiermee op iedere nagel als het ware een topping gemaakt, dit heb ik gewoon met het kwastje van het lakje zelf gedaan.

De volgende stap was met een net iets donkerder kleurtje dan de kleurtjes van de basislaag streepjes zetten, dat het papiertje om de cupcakes moet voorstellen. Dit heb ik gedaan door de Essence dottingtool in de lakjes te dopen en er tot aan de witte topping voorzichtig een lijntje mee te zetten. De laatste stap is de kers op het cupcakeje en die maakte ik door met de dottingtool en de 310 Red Carpet van Rimmel en stipje op de witte topping te zetten. Als laatste maakte ik met het 84 Matt Green lakje van W7 nog even een groen steeltje aan het kersje en tadaa klaar is de Cupcake Cuteness creatie!

Q: Wat vind je van deze Cupcake Cuteness creatie?

17 reacties op “Cupcake cuteness nail-art”

Super leuk, dat ga ik ook eens proberen. Alleen denk ik dat het mooier/strakker wordt, wanneer je eerst de donkere streepjes trekt en dan pas de topping maakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.