Categorieën
Beauty Make-up

Nieuw! NYC All Day Long Smooth Skin foundation

Foundation. Het is een geweldig product als je de voor jou ideale variant gevonden hebt en als het je een prachtig egaal gezichtje geeft maar zolang de zoektocht naar de ultieme holy grail nog voortduurt kan het soms ook een enorme bron van ergernis zijn. Een kleur die veel te donker of te licht is, die je eruit doet zien alsof je geelzucht onder de leden hebt of eentje die je huid verandert in het Himalaya gebergte. Mocht ook de ideale foundation nog niet hebben gevonden heb je in ieder geval wel weer een nieuwe om te proberen, namelijk All Day Long Smooth Skin foundation van NYC!

NYC had al twee verschillende foundations in haar assortiment, namelijk de Natural Matte en Skin Matching en daar is nu dus nog een derde aan toegevoegd.

De nieuwe All Day Long Smooth Skin foundation belooft je tot wel 14 uur lang een mooi egale, gezond ogende huid te geven, moet donkere kringen verdoezelen en voorkomen dat je gezicht gaat glimmen. Ook zijn er aan deze foundation een aantal vitaminen toegevoegd: vitamine A dat het celvernieuwingsproces stimuleert en voorkomt dat je huid droog wordt, vitamine C dat dankzij de ontstekingsremmende eigenschappen roodheid vermindert en vitamine E dat een krachtig antioxidant is en de huid beschermt tegen allerlei schadelijke invloeden van buitenaf.

De foundation is te verkrijgen in vier verschillende tinten, die allemaal vrij licht van kleur zijn: 739 Classic Beige, 740 Warm Beige, 745 Soft Honey en 746 Classic Tan. Wat ik sowieso al een pluspunt vind is dat deze foundation in pompvorm (27,3 ml) komt, dat is wel zo makkelijk en hygiënisch.

De structuur van de vier foundations is vrij licht en luchtig, vloeibaar en ze zijn goed en makkelijk uit te smeren en te verdelen. De meest lichte kleur 739 Classic Beige is echt voor de meiden met een heel licht huidje, de 740 Warm Beige heeft een wat meer donkere en warme ondertoon, de 745 Soft Honey is ook vrij licht met een gelige ondertoon en de 746 Classic Tan is wat donkerder bruin van kleur en erg geschikt voor de girls met een mooi gebruind of getint huidje.

Bij mijn huidskleur matcht de 745 Soft Honey het beste, deze smelt mooi samen met de tint van mijn huid en laat geen dikke cakey plamuurlaag achter. Op mijn gezicht heb ik zo hier en daar wat pigment- en moedervlekjes en littekentjes van pukkels en ik vind dat de foundation deze mooi, natuurlijk en subtiel bedekt. Voor wat meer opvallende, rode plekjes en donkere kringen daarentegen zou ik toch echt een goede, wat meer dekkende concealer gebruiken, want door de vrij luchtige structuur worden deze door de foundation niet heel goed bedekt.

De NYC All Day Long Smooth Skin foundation is voor € 4,99 per stuk verkrijgbaar bij de Kruidvat filialen met een NYC schap.

Q: Heb jij wel eens foundation van NYC gebruikt? Zo ja, wat vond je ervan? En wat denk je van deze nieuwe All Day Long foundation?

26 reacties op “Nieuw! NYC All Day Long Smooth Skin foundation”

Ik ben nog altijd en eeuwig op zoek naar een kleur die licht genoeg is voor mij en deze ziet er wel vrij licht uit. =) Vind alleen dat de naam het laat klinken alsof het een veel donkerdere kleur is.

Deze foundation lijkt me fijn! Ik ben sinds kort op zoek naar een foundation omdat ik de laatste tijd meer onzuiverheden heb, maar het liefst een niet té dekkende foundation. Deze lijkt me daar perfect voor!

Wow, wat een goede dekking!! Ziet er ook natuurlijk uit! Hij lijkt wat betreft substantie een beetje op de Photo Finish (wat dikker van structuur), klopt dat?
Wel jammer voor mensen met een roze ondertoon, die vallen buiten de boot…

Mijn moeder heeft een roze ondertoon en ik heb haar warm beige geadviseerd en hij is helemaal perfect voor haar.. Vaak staat bij iedereen foundation met gele ondertoon het mooist, omdat dat het meest neutraliseert.. Je kunt het proberen, gewoon aanbrengen vanuit een tester en dan buiten goed kijken wat je er van vindt, want hij is zeker het proberen waard..

Ik vind je review van deze foundation niet helemaal de waarheid.. Ik heb deze foundation namelijk ook en het is een super dekkende foundation.. Hij is in tegenstelling tot wat jij zegt juist vrij dik en romig, in plaats van luchtig en subtiel.. Ik vind het een prachtige foundation, die perfect is als je rode vlekken hebt en een onzuivere huid hebt.. Ik weet niet hoe veel foundation jij gebruikt hebt voor je hele gezicht, maar ik gebruik 1 volledig pompje en die werk ik goed in de huid met een ronde kabuki kwast van Sigma.. Dus misschien moet je toch iets kritischer naar deze foundation gaan kijken, ik vind dit namelijk echt een aanrader voor meiden die volledige dekking zoeken, maar toch een naturelle finish willen..

Ik gebruik deze foundation op de moment. Hele goede en een goede kleur voor mij, maar ik stoor me aan de geur. Het heeft echt een ‘goedkope make-up’ geur vind ik en vrij overheersend. Ook krijg ik er puistjes van, erg jammer, verder een hele goede!

Al geruime tijd ben ik op zoek naar NYC 746 Classic Tan all day long en kan het nergens vinden. Kan iemand mij helpen om dit geweldig product te vinden. Niet zo lang geleden werd het bij Kruidvat verkocht maar nu niet meer. Graag uw reactie. Peggy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.