Categorieën
Beauty

Estée Lauder Pure Color Vivid Shine collectie

Advertorial – Het najaar is natuurlijk vooral het seizoen van de donkere kleuren maar met de Vivid Shine Pure Color collectie zorgt het prachtige merk Estée Lauder dat er ook tijdens de onstuimige en regenachtige herfstdagen nog meer dan genoeg kleur te zien is. Lipsticks en oogschaduws in veel knallende maar ook wat meer natuurlijke kleuren met verschillende finishes zorgen ervoor dat het een heel vrolijk najaar wordt!

Ogen

Voor op de ogen is er de Pure Color Gelée Powder Eyeshadow collectie, een reeks prachtige oogschaduws die zijn voorzien van een compleet nieuwe drie-in-één formule met vloeistof, poeder en gel. Deze zogenaamde tribride formule zorgt dat de oogschaduws heerlijk zacht en licht aanvoelen, de hele dag op hun plaats blijven zitten en prachtige, intens gepigmenteerde kleuren geven. Omdat deze bijzondere oogschaduws zowel droog als vochtig zijn aan te brengen kun je er oneindig mee experimenteren!

Lippen

Naast de ogen vragen ook de lippen in het najaar om een beetje kleur en daar is in de Pure Color Vivid collectie zeker aan gedacht! De nieuwe Pure Color Vivid Shine Lipsticks verkrijgbaar in ontzettend veel prachtige kleuren en voorzien van de zogenaamde True Vision technologie die je lippen een intense kleur met een prachtige glans geven. Verder hebben ze een nieuwe hydraterende, romige textuur die je lippen lekker verzorgt en volop laat glanzen. En zeg nou zelf: deze lipstick moet je toch gewoon alleen al hebben vanwege die prachtige luxe huls……. wauw!

Bekijk de volledige Pure Color collectie hier

De Estée Lauder Pure Vivid Color Shine collectie is vanaf nu verkrijgbaar bij alle Estée Lauder verkooppunten.

Pure Color pakket winnen?
Wil je graag kans maken op een leuk Pure Color pakket, surf dan zeker snel naar de Estée Lauder Facebookpagina en doe mee aan de Vivid Shine 1-click look wedstrijd!  

Veel succes!