Categorieën
Beauty Make-up

Wet ’n Wild Color Icon Eyeshadow Trio’s – Knock on Wood, Sweet as Candy en Walking on Eggshells

Toen de kogel door de kerk was dat ik mijn eigen shop zou gaan openen en de plannen langzaamaan vorm begonnen te krijgen stond sowieso één ding vast: Wet ’n Wild zou zeker één van de merken worden die ik zou gaan verkopen. Jaren geleden lag dit prachtige merk nog gewoon bij het Kruidvat in de schappen, maar helaas heeft er toen ineens iemand verzonnen dat het plaats moest gaan maken voor andere merken en was er sindsdien echt lastig aan Wet ’n Wild spulletjes te komen. Ik ben dan ook maar wat trots op het ruime assortiment Wet ’n Wild producten dat The Make Up Spot nu verkoopt en één van de pareltjes zijn zonder twijfel de Color Icon Eyeshadow Trio’s!

De Wet ’n Wild oogschaduws staan bekend om hun goede pigmentatie, prachtige kleurtjes en leuke prijsjes en dat is ook precies wat mij er zo in aantrok. Ze zijn te verkrijgen in veel verschillende kleurcombinaties en vandaag laat ik je er 3 van zien, die qua kleur(combinaties) allemaal goed bij het herfstseizoen passen.

De Wet ’n Wild Color Icon Eyeshadow Trio’s hebben (duh de naam zegt het al) allemaal 3 kleuren oogschaduw en het is echt superhandig dat er in de oogschaduws gedrukt staat waar je ze op je ogen aan ‘moet’ brengen. Knock on Wood, Sweet as Candy en Walking on Eggshells hebben alledrie een prachtige combinatie van kleuren waarmee je binnen een handomdraai een smashing look op je ogen tovert.

Deze drie beauties zijn op dit moment allemaal favorieten van me, ik gebruik ze echt heel graag. Knock  On Wood vanwege de prachtige oudroze, bruine en roodbruine oogschaduw die qua kleuren perfect bij elkaar passen. In het Sweet As Candy trio vind je een mooie off-white oogschaduw voor op je wenkbrauwbot, een koperbruin kleurtje voor in je crease en voor over je gehele ooglid een prachtige zachtroze tint. Walking On Eggshells biedt een mooi off-white, koperbruin en goudbruin kleurtje, ideaal voor het maken van een mooie, natuurlijke ooglook.

De oogschaduws hebben allemaal een pigmentatie waar je u tegen zegt en de meeste zijn voorzien van een mooie, glanzende finish. Ze zijn behalve errug mooi ook nog eens lekker zacht, van een fijne structuur, goed te blenden: kortom heel fijn in gebruik. En zeg nou zelf: € 5,95 voor drie prachtige, kwalitatief goede oogschaduws in een mooi en stevig handzaam setje is een prima deal!

De Wet ’n Wild Color Icon Eyeshadow Trio’s Knock on Wood, Sweet as Candy en Walking on Eggshells (en nog een aantal andere kleurcombinaties) zijn voor € 5,95 per stuk verkrijgbaar bij The Make Up Spot. Edit: vandaag staan alle Wet ’n Wild Color Icon Eyeshadow Trio’s in de SPOTlights op The Make Up Spot en zijn nu slechts € 4,50 per stuk!

Q: Ben jij al bekend met de oogschaduw trio’s van Wet ’n Wild of (nog) niet? Welke zou je graag willen proberen?

16 reacties op “Wet ’n Wild Color Icon Eyeshadow Trio’s – Knock on Wood, Sweet as Candy en Walking on Eggshells”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.