Categorieën
Beauty Nagels

Swatches KOH Sound! lakjes – 291 Keep on Jazzing!, 294 Punk Up! en 296 Pop Mania!

Music, misschien niet my first maar wel zeker één van de grote liefdes van mijn leven. Muziek heeft me al heel wat keren geholpen, getroost, opgebeurd en aan het dansen, lachen en huilen gemaakt en is daarmee een onmisbaar onderdeel van mijn leven. Net als beauty uiteraard, dus hoe leuk is het dat KOH deze twee werelden nu samen heeft gebracht in de nieuwe limited edition collectie Sound!

De KOH Sound collectie kent zes verschillende kleurtjes die allemaal zijn geïnspireerd op verschillende muziekgenres: 291 Keep on Jazzing!, 292 Soul Sister!, 293 Lazy Lounge!, 294 Punk Up!, 295 Holy Hip Hop! en 296 Pop Mania!

Zoals je ziet zijn de 3 lakjes uit de Sound! collectie die ik je laat zien allemaal redelijk donker van kleur en daarmee helemaal herfstproof.

291 Keep on Jazzing! (twee laagjes) is met de prachtige, diep bordeauxrode kleur perfect voor de laatste onstuimige, donkere maanden en dagen van van het jaar en geeft je nagels een hele mooie, chique uitstraling.

Het eerste wat bij me opkomt als ik de 294 Punk Up! (twee laagjes) zie: Deep Purple, oftewel prachtig, intens donkerpaars. Net als de 291 Keep on Jazzing vind ik ook een kleur als deze je nagels meteen in een mooi luxe jasje steken en mogen zeker weten gezien worden!

296 Pop Mania! (twee laagjes) is een hippe, navyblue tint dat ideaal is voor een avondje en nachtje swingen in tha club.

De KOH Sound! lakjes zijn voor € 14,95 per stuk verkrijgbaar bij de filialen van De Bijenkorf Amsterdam, Amstelveen, Eindhoven en Utrecht en via de website van KOH.

Q: Wat vind je van deze drie kleurtjes uit de nieuwe KOH Sound! collectie? Welke is jouw favoriet?

17 reacties op “Swatches KOH Sound! lakjes – 291 Keep on Jazzing!, 294 Punk Up! en 296 Pop Mania!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.