Categorieën
Beauty

Favorieten 29

Met twee Beautyboxen en nog heel veel meer, viel er een hele hoop te reviewen. En dat hebben we geweten! In totaal waren de procducten op drie handen te tellen en probeer dan maar eens te kiezen wat je favoriete product is. Maar het is onze beautyredacteur weer gelukt!

favorieten29-2

Omdat de review van de Beautybox uit de maand januari “ietsiepietsie” aan de late kant gepubliceerd werd en de Beautybox van fabruari alweer binnen was voordat we het doorhadden, zijn de “unboxing”-artikelen vrij snel achter elkaar gepubliceerd -waar we op zicht het probleem niet van inzien. Binnen twee weken tijd om precies te zijn. En daarom zitten er voor de verandering twee Beautyboxen in één artikel waarin de beautyredacteur haar favoriete gereviewde product kiest.

De geteste producten:
Nieuwe kleuren Bourjois Color Boost
Beautybox januari 2015
Philosophy No Reason To Hide
Strakke billen zonder te sporten
Beautybox februari 2015
Jil Sander Simply geeft zelfvertrouwen

Tony & Guy, Rituals, Philosophy, Jil Sander… het zijn niet de minste merken waar deze periode de keuze uit gemaakt moest worden. En hoe fijn die producten ook zijn, en hoe we ze ook hebben opgenomen in onze routine, geen van deze merken heeft de titel favoriete product verdiend.

favorieten29

Het product dat deze titel volgens ons wel heeft verdiend, is het product waar je het misschien wel het minste van verwacht: de super geconcentreerde gel tegen cellulitis van Yves Rocher is de winnaar. Omdat hij heel ver boven verwachting, goed werkt.

Q: Welk van de bovenstaande producten lijkt jou de fijnste?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.