Categorieën
Beauty Lichaamsverzorging

Strakke billen zonder te sporten

Je hoeft er niet eens heel dik voor te zijn, voor die putjes in de billen. Je hoeft er niet eens ongezond voor te eten, want ook als je gezond eet kan er cellulitis ontstaan. Cellulitis is deels genetisch bepaald. Je kunt het wel beïnvloeden met sporten en eten, en dat laatste beetje cellulitis-genen strijk je dan weg met Yves Rocher Clé Végétale Minceur. Want dat helpt.

Cellulitis1

Eerder berichtten we al dat de cellulitiscrème van Yves Rocher en de cellulitiscrème van Cinq Mondes echt de enige twee zijn die naar onze mening écht cellulitis helpen verminderen. En nu komt de Yves Rocher lijn waar we al zo’n fan van waren met een nieuw product om de lijn compleet te maken. Joepie!

Cellulitis2

Een kleine flacon
Het is wel een heel klein flesje voor een hoop geld, is onze eerste indruk. Maar de andere producten uit de lijn werkten ook goed, dus eerst zien wat het doet voordat er geoordeeld wordt. En daarbij: volgens de gebruiksaanwijzing hoef je maximaal twee druppels per zone te gebruiken. Dus als dat echt zo is, dan doe je nog best lang met die flacon.

Cellulitis3

Het vermindert cellulitis aanzienlijk
We sloegen aan het smeren. En hoewel de verpakking zegt dat je na 7 dagen “al” resultaat ziet, merkten wij na de eerste paar dagen al meteen dat de huid om onze billen strakker ging staan. Geweldig dit! Nu geloven we wel dat cellulitis na 7 dagen minder zichtbaar zou zijn als je zowel ’s ochtends als ’s avonds je billen insmeert met de doorzichtige vloeistof. Ook al is het pas de laatste stap van de hele routine, het product doet het in zijn uppie ook prima. En als je met beleid smeert doe je met een verpakking ongeveer anderhalve maand tot twee maanden is onze ervaring. Dat is nog wel een keer te overzien.

cel1

Nadeel
Het enige nadeel is dat de cellulitis ongeveer direct weer terugkomt zodra je stopt met smeren. Het is dus wel de bedoeling dat het onderdeel wordt van je routine. Maar hé, dan loop jij straks wel met billen als Beyoncé over het strand! Zonder daar ook maar een sportschool voor gezien te hebben.

Yves Rocher Clé Végétale Minceur (ultra-geconcentreerde kuur voor probleemzones) is nu al in de winkel verkrijgbaar. Normaal voor €29,00, maar we zagen nu dat hij is afgeprijsd voor €16,95!

Q: Wat doe jij om cellulitis tegen te gaan?

 

Één reactie op “Strakke billen zonder te sporten”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.