Categorieën
Beauty Lichaamsverzorging

Jil Sander Simply geeft zelfvertrouwen

Een vrouw hoort te ruiken zoals ze eruit ziet. Net als dat ze kleding draagt die bij haar persoonlijkheid pas en sierrader uitzoekt die daar een verlengde van kunnen zijn. Jil Sander Simply vinden wij een geur voor de serieuze nachtkat.

JillSander2

Parfum met persoonlijkheid
Iedere parfum heeft een eigen persoonlijkheid. Als je een geur ruikt dan vormt zich meteen een beeld in je hoofd. Iedere geur heeft een eigen karakter. En voor elk karakter en elke persoonlijkheid is er wel een geur. Net zoals je je persoonlijkheid en karakter kunt versterken met een bepaalde kledingkeuze. Kun je het extra onderstrepen met een goed parfum dat bij je past. Zie een parfum als een accessoire.

JillSander1

Wie het parfum past…
Jil Sinder Simply is wat ons betreft iets te zwaar en te heftig. Voor de fles zeggen we: “doen”. Wat betreft de geur: het beeld dat in ons hoofd opkomt als we Jil Sander Simply ruiken is een beeld van een serieuze vrouw. Een vrouw waar mensen tegenop kijken. Niet de makkelijkste. Maar ook niet de moeilijkste als je ook niet moeilijk tegen haar doet. Een vrouw die de ochtenden haat en, als ze moest kiezen, vooral ’s nachts leeft. Dan is ze optimaal.

JillSander3

Geurnoten
Top: bergamot, mandarijn.
Hart: vioolblaadjes, cederhout en nootmuskaat.
Basis: patchoeli, leder en vanille.

De combinatie van bergamot en mandarijn zorgt voor een vleugje mannelijkheid in de geur. Dat is het zelfverzekerde dat de geur uitstraalt. Ook het leder kan als mannelijk ervaren worden. Vioolblaadjes, patchoeli en vanille maken er een echte vrouwenparfum van.

Jil Sander Simply is verkrijgbaar voor €62,10 voor 60 ml bij onder ander Douglas.

Q: Zou jij zo’n dware geur dragen? Of draag je liever lichtere geuren?

Één reactie op “Jil Sander Simply geeft zelfvertrouwen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.