Categorieën
Beauty Gezichtsverzorging

Philosophy No Reason To Hide

No Reason To Hide zou HET nieuwe wondermiddel van Philosiphy moeten zijn die alle imperfecties als sneeuw voor de zon moet laten verdwijnen. Meestal zijn we fan van de producten van Philosophy. Zou dit dan de eerste keer zijn dat Philosophy ons teleur stelt?

phil5

Geschenk uit de hemel?
Geen redenen meer om je gezicht te hoeven verstoppen. Niks, noppes nada. Geen oneffenheden meer. Nooit. Dank klinkt nog eens als een goede belofte. Een geschenk uit de hemel. Maar dan moet het wel echt zo zijn.

Dat zullen we nog wel eens zien
Philosophy belooft met de productlijn No Reason To Hide een egale huid waarbij alle oneffenheden zijn verdwenen. Dit klinkt haast te mooi om waar te zijn. Maar Phylosophy heeft wel vaker de “te mooi om waar te zijn”-belofte waar gemaakt. Dus ja, eerst proberen. Dan pas oordelen. En we probeerden.

Phil9
Multi-Imperfection Transforming Serum
We beginnen met het serum. Want een serum breng je nou eenmaal aan onder de rest. Het voelt fijn aan en trekt snel in. Direct na het smeren is het eigenlijk ook al ingetrokken. Voor de geur hoef je het niet te doen, want dat zit er niet aan.

phil7
En inderdaad, het serum slaagt voor de test, want het pakt verschillende soorten van imperfecties aan. Vooral de aanpak van roodheid is op te merken.

Phil10
De volgende stap in deze test is de Instant Skin-tone Perfecting Moisturizer met SPF20.

phil8
Instant Skin-tone Perfecting Moisturizer
Is het een BB-cream, een CC-cream of misschien zelfs wel een DD-cream? Geen idee. Maar het is in ieder geval een soort foundation-achtige substantie dat de huid zou moeten hydrateren. Wat ons vooral opviel is dat het op de huid blijft liggen in plaats van dat het erin trekt. Een goed gereinigde en verzorgde huid is een pré om dagcrèmes en make-up hun werk goed te laten uitvoeren. En neem maar van ons aan dat dat wel pluis zit. Het product zelf is gewoon niet zo’n succes vinden wij.

Het serum kunnen we dus zeker aanraden, maar de moisturizer moet je misschien zelf ervaren om te kunnen oordelen. Want elke huid reageert anders om kleur. Zo is het dan ook weer. En ook geldt: na alle successen mogen ze best een keer de plank misslaan wat ons betreft. Want de andere producten van het merk vinden we absolute toppers.

Multi-Imperfection Transforming Serum is verkrijgbaar voor €75,50 en Instant Skin-tone Perfecting Moisturizer is verkrijgbaar voor €39,94. Producten van Philosophy zijn exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL.

Q: Wat is jouw grootste tegenvaller van de afgelopen tijd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.