Categorieën
Beauty Make-up

Nieuwe kleuren Bourjois Color Boost

Bourjois Color Boost is onze “volwassen” labello en het is minstens net zo verslavend. We kunnen echt niet zonder. Ze geven je lippen namelijk een gezond kleurtje en ze maken ze ook nog gezond met de hydraterende volume. Nu verkrijgbaar in drie nieuwe kleuren.

colorb1

Verslavend
Het liefste smeren we de hele dag door met Bourjois Color Boost. Zeker in de winter hebben je lippen nog wel eens de neiging om wittig, grijzig en grauw uit te slaan. Maar we hebben niet altijd zin om onze lippen de hele dag bij te moeten werken met lipstick om die ongezonde tint te bedekken. Bovendien zien ze er dan niet altijd even sappig uit, omdat lipstick kan uitdrogen. Color Boost geeft én een lekker kleurtje én het hydrateert de lippen.

colorb2

Zoveel mogelijkheden
Wat we ook vaak doen is de dag beginnen met een lipstick, maar omdat je niet op elk willekeurig moment je lipstick kunt bijwerken, smeren we er tussen de bedrijven door wat Color Boost overheen in een gelijkwaardige kleur. Zo hadden we al de rode kleur, waarmee je rode lipstick in een handomdraai bijwerkt. Super handig. En je kunt ook makkelijk een laagje Color Boost aanbrengen als je merkt dat je lippen wat uitdrogen van het gebruik van lipstick. De mogelijkheden zijn eindeloos.

colorb4

Van links naar rechts: 08 Sweet Macciato, 07 Proudly Naked en 09 Pinking Of It.

De drie nieuwe kleuren bestaan uit twee natuurlijke tinten, een lichtere (07 Proudly Naked) en een donkerder (08 Sweet Macciato) en fuchsia-roze tint (09 Pinking Of It). Proudly Naked is ideaal wanneer je niet alle aandacht naar je lippen wilt trekken, maar bijvoorbeeld naar je ogen. Of wanneer je juist de totale natural look wilt creëren. Wil je de natural look behouden maar je lippen net iets meer aandacht wilt geven, dan gebruik je Sweet Macciato. En met Pinking Of It laat je je lippen knallen. Maar wel subtiel. Want de Color Boost is altijd transparant met een glossy finish. Het is wel: hoe meer lagen je aanbrengt, hoe opvallender de kleur wordt.

colorb3

Color Boost is onder andere verkrijgbaar bij Douglas. Prijzen varieren tussen €9,99 en €10,95.

Q: Welke kleur vind jij de mooiste?

 

Één reactie op “Nieuwe kleuren Bourjois Color Boost”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.