Categorieën
Beauty

Favoriete producten 6

Producten tensten is een deel van ons leven geworden en altijd al geweest. Onze mening stoppen we niet onder stoelen of banken. Daar komen we goudeerlijk voor uit. Maar welke van al deze geteste producten vinden we zelf nou het aller fijnste? Beautyredacteur Mariëlle pikt elke twee weken uit het overzicht van de geteste producten van die periode haar favoriete product eruit.

favo51

Wat we de afgelopen twee weken hebben getest:
Miss Sporty Fabulous Lash Extreme Color Mascara
Sebastian Professional Drynamic Droogshampoo
Sally Hansen Big Shiny Matte
Mua Undress Me Too Eye Palette
Andrelon Keratine Repair Lijn
6 Nieuwe Kleuren Complete Salon Manicure Van Sally Hansen

favo53

Een hele bult producten, waarbij het bijna ienemienemutte werk werd om uit te kiezen welke nou echt het fijnste was. Mariëlle: “de gekleurde mascara’s vielen meteen af, want dat is helemaal niet mijn ding. Daarna vloog de Andrélon shampoo eruit, omdat mijn haar er vet van werd in plaats van schoon. Niet echt de bedoeling lijkt me. Maar damn, die droogshampoo is zooo fijn, en al die nagellakjes ook en dat MUA palette ook! Dus ik heb gekeken wat ik van deze producten het vaakste gebruik, want dat product zal ik dan automatisch het fijnste vinden. Dat is het MUA palette. Die gebruik ik elke dag. Vooral de combinatie met de tinten Naked op mijn ooglid, Lavish boven mijn arcadeboog en Shy om het midden van het ooglid en de bovenkant en onderkant van mijn wenkbrauwen mee te highlights, gebruik ik dagelijks. Alleen jammer dat de kleur Dreamy na dag 1 al uit het pallette was gevallen. Kan gebeuren. Ik denk dat dat eerder met het vervoeren van het product (al dan niet met mijn geklungel) heeft te maken dan met de kwaliteit.”

favo54

Q: Wat vind jij van Mariëlle’s favoriete product?

2 reacties op “Favoriete producten 6”

Ik begrijp heel goed dat de make-up van het merk dat de komende wk verkocht zal gaan worden in ons land een van de favorieten is.
Ik ben de dgn al in de agenda aan het afstrepen.
De nagellakken zijn zo mooi en wil ik toevoegen horen aan mijn stash 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.