Categorieën
Beauty Haar

Sebastian Professional Drynamic droogshampoo

We gebruiken droogshampoo al lang niet meer alleen om de douche een keertje  met ons hoofd te kunnen ontwijken. Droogshampoo’s bieden zoveel meer functies dan alleen het opfrissen van je haardos. Eigenlijk gebruiken we zo vooral om meer structuur in ons haar aan te brengen. Meer volume, zodat het lijkt alsof we een stuk meer te bieden hebben op ons hoofd.

Sebas1
Ook al zijn er allerlei structuurshampoo’s in het leven geroepen die ons haar, zonder dat we droogshampoo hoeven te gebruiken meer volume en structuur zouden moeten geven. Toch blijven we ons maar vastklampen aan de droogshampoo’s, omdat ze gewoon álles bevatten. En werken als de beste. We geloven ineens weet in god. Dit móet een uitvinding van hem zijn. Droogshampoo’s zijn hemels.

Sebas2
Haarstyling merk voor pro’s Professional Sebastian werpt droogshampoo’s in een ander daglicht, door een nieuwe dimensie aan te brengen in deze uitvinding. Een droogshampoo waarmee je op elk moment van de dag je coupe een andere touch kunt geven: Sebastian Professional Drynamic. Die móeten we dus in onze handtas hebben. Vaak kun je een Digitallity droogshampoo maar één keer gebruiken, daarna wordt het echt tijd om je haar te wassen. Bij deze is dat anders. Je kunt het wel tien keer op een dag in je haar spuiten, en je haar blijft fris. Het duurt wel heel erg lang totdat het haar zo stug wordt dat je niet aan de douche kunt ontkomen.

Sebas3
Sebastian Professional Drynamic speelt de hoofdrol in de nieuwe Digitality Collection die het merk lanceert. Het is gericht op de meiden en vrouwen van nu. Meiden en vrouwen zoals wij. We gaan maar door en we gaan maar door. We gunnen onszelf niet de tijd om uitgebreid ons haar in de juiste coupe te kneden. We willen het wel. Maar het moet allemaal snel, sneller snelst. Met deze droogshampoo heb je niet te veel poespas nodig. Pas er wel op dat je voldoende afstand houdt tussen je haar en de bus tijdens het sprayen. Dan krijg je het beste effect. Hoe dichterbij je de bus houdt, hoe stugger het haar wordt. hetzelfde geldt voor de hoeveelheid die je gebruikt. Hoe meer droogshampoo je in één keer gebruikt, hoe stugger het haar. Je hebt ook helemaal niet veel nodig. Eén spray rondom je hoofd is voldoende om de hele dag plezier te hebben. Niet elke keer dat je je coupe wil veranderen heb je de spray nodig. Je kunt gewoon met je handen verandering aanbrengen in je haar. Mocht dat niet in één keer lukken, dan kun je altijd even bij spuiten.

Sebastian Professional Drynamic is vanaf 1 april (dit is geen grap!) verkrijgbaar voor €25,- bij verkooppunten die je kunt vinden op Sebastianprofessional.nl

Q: Ben jij ook zo gek op droogshampoo’s?

Één reactie op “Sebastian Professional Drynamic droogshampoo”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.