Categorieën
Beauty Nagels

Nieuw: Sally Hansen Big Shiny en Big Matte top coat

Dat wij bij het zien van de naam Sally Hansen eerst drie gaten in de lucht springen voordat we pas echt kijken wat het product inhoudt, daar schamen we ons niet voor. Het merk heeft inmiddels al wel genoeg bewijs geleverd waarvan ons hartje in een hogere versnelling wordt geschakeld.

SH1

Sally Hansen komt dit keer met twee nieuwe top coats. Big Shiny Top Coat voor ongekende glans en Big Matte Top Coat voor een fluweelzachte, matte finish.

SH2

Ook al is het top coat, voor de review leek het ons beter om de nagellak op een schone nagel te testen, zodat de lak niet beïnvloed kan worden door een ander lakje of een kleur.

SH4

Big Matte Top Coat: vaak laat matte nagellak strepen achter. Daar is bij deze lak geen sprake van. De nagels krijgen een fijne, matte, structuur wat op een blanko nagel heel natuurlijk overkomt. De lak geeft een fluweelzacht effect wat als top coat op een kleurtje tot het beste resultaat zal leiden.

SH3

Big Shiny Top Coat: de nagels glanzen alsof de lak net is aangebracht en nog nat is. De nagels krijgen een gel-effect. Dit komt omdat er acrylische polymeeroplossing is verwerkt in de nagellaak. Dit ingredient zorgt ook voor de oogverblindende glans. Het gel-effect zal nog beter tot zijn recht komen wanneer het op een onderlaag wordt gebruikt.

SH5

Beide lakjes drogen razendsnel. Ook met een dubbele lading lak. En dat is wel zo fijn als je het als top coat gebruikt, want met een onderlaag wil het nog wel een voorkomen dat een lak moeizaam droogt.

Big Shiny Top Coat en Big Matte Top Coat zijn vanaf mei 2014 bij drogist en parfumerie verkrijgbaar voor €9,99.

Q: Wat vind jij van deze top coats?

4 reacties op “Nieuw: Sally Hansen Big Shiny en Big Matte top coat”

Wauw, die matte is echt mooi!

btw ik zie die nagels en dacht ff dat het de mijne waren. Mijn nagels ”bladeren” ook zo.. Hebben jullie daar tips voor? Mijn oma kwam ooit met lauriercréme aanzetten maar dat werkte totaal niet en het stonk ook nog.

Hoi Sanne,

Dat is balen hè? Vreemd genoeg heb ik er sinds drie jaar geleden ineens last van. Ik dacht dat het vanzelf weer over zou gaan. Maar helaas pindakaas! Ik heb echt al van alles geprobeerd om het tegen te gaan. Ik eet gezond, gebruik olie op mijn nagels, vet elke avond voor het slapen gaan mijn handen én nagels in en alsnog GRRRRR bladeren ze af :(. Ik denk dat het het beste is om van de afbladerende velletjes nagel af te blijven. Maar ja, dat is nogal lastig als je nagels continu met je flirten en sméken om egaal gemaakt te worden. Mocht je de oplossing weten: let me know! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.