Categorieën
Beauty Make-up

MUA Undress Me Too Eye Palette

Yes, vorige week werd definitief bekend dat het Britse Make-upmerk met open armen verwelkomt wordt in heel veel Kruidvat filialen in Nederland en België. Maar dat is eigenlijk geen nieuws. We hadden al beloofd om snel te gaan testen. En een belofte moet je nakomen. Niet omdat we ons verplicht voelen, maar omdat we écht niet langer kunnen wachten met testen.

MUA1

 

MUA2

Dat oogschaduwpaletten ons blij maken is nogal een understatement. Gekkenhuis! We zijn helemaal door het dolle heen, hysterie en het bloed stroom waar het niet gaan kaan. Als rubberen balletje stuiterend tussen vloer en plafond. Enfin. We hebben dus getest: het Undress Me Too Eye Palette van MUA.

MUA3MUA4

Oké laten we met het minpuntje beginnen, dan zijn we daar ook vanaf: het palette voelt licht en fragile. Alsof het elk moment kapot kan gaat en alsof de oogschaduw elk moment in het doosje van de plek kan vallen. Maar het pluspunt: wauw wat een palette! De tinten zijn zó mooi en ze zijn zo mooi gepigmenteerd. Het pigment van het poeder wordt sterker hoe dikker de oogschaduw wordt aangebracht. Met deze oogschaduw kun je makkelijk in meerdere lagen werken, want met een tweede laag veeg je de eerste laag namelijk niet weg, maar blijft het ook echt op de onderste laag liggen. De oogschaduw pakt heel mooi op de huid alsof de huid zelf van kleur is veranderd.

MUA5

 

MUA6

 

MUA7

MUA Undress Me Too Eye Palette is vanaf april verkrijgbaar bij 71 Nederlandse Kruidvat filialen voor €5,99.

Q: Wat vind jij van dit palette van MUA?

5 reacties op “MUA Undress Me Too Eye Palette”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.