Categorieën
Celebs Showbizz

Gisele Bünchen is het nieuwe gezicht én stem van H&M

Vorige jaar veranderde topmodel Gisele Bündchen al even voor de gelegenheid in een zangeres. Dit jaar duikt ze naast de fotostudio ook weer de muziekstudio in, want zij is het nieuwe gezicht én de nieuwe stem van H&M.

Gisele

Waar Marinda Kerr haar gezicht hangt aan de lentecollectie van Hennes & Mauritz, zal Gisele Bündchen als gezicht te zien zijn in de zomercampagne van dit jaar. Hier wordt weer eens duidelijk waarom Gisele het best betaalde model ter wereld is. Haar lichaam is tenenkrommend jaloersmakend. Haar benen zijn langer dan de nek van lange Jan en haar buik is platter dan een wasbord. Nu we het zo zwart op wit zetten, lijkt het net alsof we over een plank praten. Maar in tegendeel. Ze is ook nog eens mooi gevormd. Een perfect lijf voor een zomercollectie dus. Een perfect lijf voor een bikini shoot.

Haar lichaam en gezicht staan voor de campagne, maar ook haar stem zal hiervan deel uitmaken. Het filmpje dat onderdeel is van de campagne zal begeleid worden door Gisele’s stem door het lied van de reclame zelf in te zingen. Net zoals ze dat vorig jaar deed. Het plaatje is weer compleet.

Q: Wat vind jij van Gisele Bündchen?

Bron: Wwd.com
Beeld: Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.