Categorieën
Beauty Haar

Andrélon Keratine Repair lijn

“Wie mooi wil zijn moet pijn lijden” is niet voor niks een gezegde. Het is nou eenmaal waar helaas. Hakken, piercings tatoeages. Allemaal mooi en allemaal niet geheel pijnloos. En je haar past ook in dit rijtje, al voel je dat misschien niet direct. Föhnen, stijlen, touperen, haarelastiekjes… het staat leuk hoor, maar je haar is er minder blij mee, want het beschadigt. Toch doen we het elke dag. Gelukkig zijn er producten die ons hierbij helpen, zodat we met ons haar kunnen doen wat we willen, zonder het te beschadigen. Neem nou Andrélon Keratine Repair: een hele productlijn die je haar beschermt en herstelt.

and1

Voor beschadigd haar is volgens Andrélon de schaar niet de enige oplossing. De Keratine Repair lijn herstelt de natuurlijke bouwstenen van het haar, die gevoelig zijn voor beschadigingen door haarstijlings apparaten. Keratine is namelijk een eiwit in je haar dat voor stevigheid is glans zorgt. Als deze beschadigd door structureel je haar vast te binden met een elastiekje of veelvuldig naar de föhn of stijltang te grijpen, verliest het haar stevigheid en glans. Deze lijn van Andrélon zou het beschadigde haaroppervlak herstellen en beschadiging in de toekomst voorkomen.

and2

and3

De shampoo en conditioner werken zoals we van Andrélon gewend zijn. Ze doen hun werk, maar verder niks bijzonders op korte termijn. Ze ruiken overigens echt heerlijk. Je krijgt er helemaal het kappersgevoel van.

and4

Het Iedere Dag 1-Minuut Masker zal bij de meesten wel bekend zijn. Dit masker bevat naast de keratine specialisatie van de lijn, net als alle andere 1-minuut maskers andere voedende en essentiële oliën om het herstelproces te versterken.

and5

Intensieve Serum-Oil. Wanneer je het product voor het stijlen gebruikt werkt het als een verzorging, terwijl het na het stijlen gebruikt kan worden om pluizend haar te voorkomen. Je kunt het zowel op vochtig als op droog haar gebruiken. Volgens Andrélon wordt het haar niet vet van deze olie. Wij denken daar anders over. Zowel bij droog als bij nat haar werd ons haar vettig. Maar dat kan ook betekenen dat wij dit product niet nodig hebben. Het zou natuurlijk kunnen dat het product bij zeer beschadigd haar meteen opgenomen wordt.

and7

Eigenlijk werken alle producten die je ook in andere haarlijnen van Andrélon vindt hetzelfde, maar hebben ze allemaal nog een extra verzorgende eigenschap, wat bij deze lijn het herstel van keratine is. Dat geldt ook voor de Intensieve Herstellende Crème en de Intensieve anti-klit spray. Ze werken hetzelfde, maar dan met de focus op het herstel van keratine.

Het viel ons op dat na het gebruik van alle producten samen ons haar behoorlijk vet werd. We hadden keurig de gebruiksaanwijzing opgevolgd, maar aan vette lokken konden we helaas niet ontkomen. We denken eerlijk gezegd wel dat, zoals we ook al aangaven bij het Intensieve Serum-Oil, dit niet het geval zou zijn bij ernstig beschadigd haar. Want zolang haar geen keratine nodig heeft, zal het ook niet opgenomen worden is onze gedachte.

De Andrélon Keratine Repair lijn is verkrijgbaar bij drogisterijen en supermarkten. Shampoo: €4,39, Conditioner: €4,59, Iedere Dag 1-Minuut Masker: €4,99, Intensieve Herstellende Crème: €4,59, Serum Oil: €7,99 en Anti-klit Spray: €4,99.

Q: Hoe denk jij over deze lijn?

2 reacties op “Andrélon Keratine Repair lijn”

Ik ben zeer benieuwd naar deze producten!
Want nu de zon steeds vaker gaat schijnen kan mijn kapsel wel extra haarverzorging gebruiken zodat het weer flink opknapt en er niet meer droog uitziet.
Dat is namelijk al snel het geval met kroeshaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.