Categorieën
Beauty Nagels

6 nieuwe kleuren Complete Salon Manicure van Sally Hansen

Als één van onze favoriete nagellakmerken met nieuwe kleuren komt van onze favoriete lijn, weten we van gekkigheid niet waar we het zoeken moeten. Lakken die hap! Sally Hansen lanceert zes nieuwe kleuren Complete Salon Manicure collectie.

Sally1

Nu vraag je je wellicht af waarom Sally Hansen één van onze favoriete merken is. Dat is simpel, want wij hebben altijd genoeg te doen en we vinden het ontzettend jammer dat er maar 24 uren in een dag zitten, want dat is echt veel te weinig. We hebben het dus druk en daardoor hebben we altijd haast. Complete Salon Manicure staat bekend om zijn eenvoud. Met deze lak zijn een base coat en top coat niet nodig, want deze lak is alles in één. Dat scheelt een hoop tijd. En daarmee is de lak ook nog eens super mooi en dik én hij droogt snel. Dit is toch alles wat we van een nagellak verwachten?

Sally2

De nieuwe kleuren van links naar rechts:
171 Bleach Babe, 215 Shore Enough, 544 Tahitian Sunset, 565 Aria Red-y, 673 Blue Streak, 676 Spruce Up.

Sally3

Sallt4

171 Bleach Babe is een witte lak. In het potje gaf hij de indruk van een parelmoer-achtige kleur, maar hij is echt hagelwit. En op één of andere manier was het aanbrengen een kriem. Het lag niet aan het kwastje, op één of andere manier lijkt witte nagellak aanbrengen moeilijker dan andere nagellak. Gek hè?

Sally5

Heerlijk beachy is de kleur 215 Shore Enough. Wat zal dat in de zomer mooi staan in combinatie met een goud-bruine huidskleur.

Sally6

Die sunset zit er bij 544 Tahitian Sunset wel in. Wat een heerlijk zomers kleurtje. Alsof de zon himself van je nagels afspat.

Sally7

Onze favoriet: 565 Aria Red-y! Als kersjes in een potje nagellak gestopt zouden kunnen worden, is dat Sally Hansen zeker gelukt met deze kleur. Het is een hele zomerse variant rood die net iets anders is en iets roziger dan een standaard rood.

Sally8

Een mooie kleur die teleurstelling opwekt wanneer je het er afhaalt. Hoewel Sally Hansen zegt dat het niet nodig is, raden we aan om bij 673 Blue Streak toch een base coat te gebruiken.

Sally9

Na het verwijderen van de nagellak blijft er een blauwe gloed achter die echt niet weg te poetsen is, hoe hard je ook boent.

Sally10

Wat een stoer kleurtje die 676 Spruce Up die ons meteen aan het leger doet denken.

Vanaf mei zijn de nieuwe kleuren van Sally Hansen Complete Manicure voor 10,99 verkrijgbaar bij drogist en parfumerie.

Q: welke kleur vind jij het mooiste?

5 reacties op “6 nieuwe kleuren Complete Salon Manicure van Sally Hansen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.