Categorieën
Beauty

Favoriete producten 5

Zoals elke twee weken kiest beautyredacteur Mariëlle weer haar persoonlijke favoriet van alle, door haar geteste, producten. De ene keer is dat makkelijker dan de andere keer en deze keer was het behoorlijk pittig om een keuze te maken. Maar zoals altijd is er weer één product de absolute topper.

Favo1

Nog één keer de geteste producten van de afgelopen twee weken:
Glitternagellak verwijderen met OPI
Collistar SOS KIT Perfect Nails
L’Occitane Jenipapo en Vitoria Régia
Veilig zonnen met Dermalogica

favo2

Zo moeilijk was het dus
Alle producten hadden unieke eigenschappen waardoor ze allemaal in aanmerking kwamen om er met de titel “favoriet product” vandoor te gaan. De SOS KIT van Collistar is echt een EHBO kit voor je nagels die een manicure-mond-op-mond-beademing geeft wanneer je nagels het het hardste nodig hebben. Wanneer je denkt “nee, hier kan ik echt niet mee gezien worden” geeft de kit je nagels de boost die ze nodig hebben om weer in het daglicht vertoond te mogen worden. De Vitoria Régia handcrème van L’Occitane spreek voor zich voor iedereen die het merk kent, en de Jenipapo van hetzelfde merk is briljant in zijn eenvoud. Huphuphup, je rolt het over je lichaam, niks geen parfum in je ogen of mond want je hoeft niet te sprayen. Je kunt het overal mee naartoe nemen, door het pen-formaat dus je kun jezelf ook lekker laten ruiken wanneer je in de trein zit, want het risico dat je je medereizigers plat spuit is uitgesloten. De Dermalogica is zo bijzonder omdat ze niet alleen zéggen dat je één product voor zowel je gezicht als je lichaam kunt gebruiken, maar omdat dat ook echt zo is. We hebben het getest en het werkt zelfs voor een gezicht met een hele droge huid. We kunnen er niet omheen: ze hadden gelijk.

Davo3

Maar
OPI loste ons chronische nagellakprobleem op. De gene die heeft verzonnen dat je nagellak gewoon van je nagels kunt afpeuteren met dit lakje mag wat ons betreft de Nobelprijs voor de vrede ontvangen, want hiermee kun je heel wat vrede bewaren. Even serieus: hoe chagrijnig word je er wel niet van dat je continu en overal glitters tegenkomt na het dragen van glitternagellak? Daar wordt toch niemand gelukkig van? Die strijd met glitters hoeven we, als het aan OPI ligt, nooit meer te voeren. Een last valt van onze schouders. Dit is Mariëlle’s absolute favo van de afgelopen twee weken.

Q: Wat vind jij van Mariëlle’s keuze?

4 reacties op “Favoriete producten 5”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.