Categorieën
Fashion Tips

Levi’s Revel omarmt rondingen

Geen vrouw in de wereld die haar eigen lichaam perfect vindt. Onlangs werd bekend dat zelfs Rihanna nog kan klagen over haar lichaam. Daar zijn we waarschijnlijk vrouw voor, om mensen te wijzen op onze eigen minpunten. De één vind haar billen te rond, de ander klaagt dat ze wel heel veel fantasie moet gebruiken om überhaupt billen te zien wanneer ze met haar rug naar de spiegel gekeerd staat en moeilijk achterom kijkt. En er is geen vrouw die vindt dat haar benen wel lang genoeg zijn. Levi’s kent de problemen van vrouwen tot in het diepste van de kern. En Levi’s weet waar vrouwen wél gelukkig van worden: van broeken die het beste uit hun lijf naar voren brengen.

Levi's1

Levi's2
Femme Magazine’s Mariëlle bezocht het hoofdkantoor van Levi’s Nederland in Amsterdam om het naadje van de kous (broek dus) te weten te komen en om de mensen daar het hemd van het lijf te vragen over de Levi’s Revel. Dit jeans model heeft een Curve Fit, wat betekent dat de jeans de vrouwelijke vormen perfect kan omvatten, shapen of juist accentueren. Hoe je lijf ook in elkaar steekt, de jeans zorgt ervoor dat het op de beste manier uitkomt. Even serieus: dat wil toch elke vrouw?

Levi's7

Levi's8
Levi’s heeft een speciale shaping technologie ontwikkeld die je kunt zien in de “probleem zone’s”. Aan de buitenkant van de jeans zie je daar niks van, maar zodra je de jeans binnenstebuiten keert is de verandering is materiaal zichtbaar. De techniek zorgt ervoor dat de Levi’s in de bepaalde zones gecontroleerd mee stretcht, waardoor er een perfecte pasvorm ontstaat, de billen worden gelift en verfijnd. Ook zijn er allemaal kleine detail toegevoegd zodat je benen langer lijken. Zo heeft de donkere Revel een lichte naad aan de zijkant van de bovenkant van het been waardoor je been wordt verlengd. Het valt nauwelijks op.

Levi's4
En zo heeft de door Mariëlle gekozen Revel een washing waarbij de lichtere plekken hoger zitten dan normaal bij broeken met een washing, waardoor ook je benen weer langer lijken.

Levi's6

Levi's5
Aan de achterkant, ter hoogte van de kontzakken, zijn lijnen aangebracht om het model van je billen wat compacter te maken wat in elk opzicht een fijne toevoeging is.

Levi's3
Op de heupen zit een naadje (echt een piepklein detail) die rondingen accentueert en de bovenkant van de broek drukt je buik plat. Wauw! Fashion en wetenschap hebben elkaar weer eens de liefde verklaard.

Het klinkt allemaal super, en eigenlijk te mooi om waar te zijn. Dus uiteindelijk ging Mariëlle zelf de broeken passen om de waarheid boven tafel te krijgen. En eerlijk is eerlijk, Mariëlle: “ik heb best wel curves zeg maar, waardoor het verschrikkelijk is om broeken te passen. Meestal word ik gillend gek en weet ik niet hoe snel ik de paskamer en de bijhorende winkel moet verlaten. Broeken passen is een onmogelijke opgave als je billen een maat groter zijn dan je taille en je onderbenen. Dan krijg je van die Kim Kardashian taferelen, maar gelukkig niet in zulke extreme vormen. Meestal pas ik ontelbaar verschillende modellen allemaal weer in ontelbaar verschillende maten. Ik moet echt minimaal het volledige assortiment van drie winkel gepast hebben, voordat ik een broek vind die goed (of in ieder geval normaal) zit. Ik kon het dan ook niet geloven dat het bij Levi’s bij maat nummer drie al raak was. Volgens mij heb ik nog nooit zo snel broeken gepast en ben ik nog nooit zo gelukkig geweest tijdens het broeken passen. Ik kwam er makkelijk in (zonder onmogelijke halve yoga poses) en de broek zat écht als een tweede huid. Het klink gek, maar de broek voelde ook heel erg licht aan. Alsof het om mijn lichaam zweefde, maar toch strak zat. Of zoiets. Moeilijk uit te leggen, dat moet je echt zelf hebben ervaren voordat je snapt wat ik bedoel.

Als een kind zo blij liet ik mijn nieuwe aanwinst aan mijn, ook niet zuinig bebilde, vriendinnen zien die me aankeken alsof ik ze zojuist had verteld dat ik net heb geleerd om mijn eigen naam te schrijven en er volgde een lange “Duuuuuuh”. Blijkbaar droegen zij bijna alleen maar Levi’s, juist omdat ze je billen op de plek houden. Hevig gepikeerd dat ze deze informatie voor me hebben achtergehouden, deel ik het wel met jullie, want zoiets belangrijks mag je andere vrouwen niet onthouden. Als vrouw zijnde moet je elkaar helpen.”

En dan nog een gouden tip: was je jeans nooit! Wanneer je de jeans wast, vervaagt de washing en de kleur en dat is zonde. Ook het model van de broek wordt eruit gewassen. Vlekjes verwijder je gewoon met een nat doekje. En de geur verdwijnt ook wanneer je je broek uithangt. Is je broek zo vies dat het echt een wasbeurt nodig heeft, dan kun je hem koud wassen (niet op 30 graden, echt op 0 graden). En daarna hang je je broek uit om op te drogen. No way dat hij de droger ingaat. Wij dachten ook dat een uitgelubberde broek weer in model kwam door hem lekker heet op 90 graden te drogen, maar dat is niet zo. De droger slaat het model uit de broek en dat is super zonde!

Mariëlle koos voor de Levi’s Revel Demi Curve Skinny die verkrijgbaar is voor €99,99.

Q: Heb jij wel eens een Levi’s gekocht?

 

2 reacties op “Levi’s Revel omarmt rondingen”

Dank je voor de super goede tip!
Zonde van het het laatste probleem dat de jeans uit model gaat als je het in de droger doet 🙁
Is dit ook het geval bij de huidige wasdrogers?
Want die hebben een speciaal spijkerbroeken progamma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.