Categorieën
Beauty Lichaamsverzorging

L’Occitane Jenipapo en Vitoria Régia

Hartjes voor L’Occitane. Waarschijnlijk geldt voor dit merk: eens een fan, altijd een fan. Eens werden we fan en we zijn nog steeds fan. Zeker nu de winkels steeds meer binnen handbereik komen te liggen en de producten als paddenstoelen uit de grond schieten.

lo1

Ze staan bekend om hun handcrème. Omdat ‘ie gewoon heel erg fijn is! Het smeert goed uit, wordt direct opgezogen door de huid (zouden wij ook doen, als we die huid waren) en welke kleur je ook hebt, het laat altijd een lekkere, verfrissende geur achter.

Hoewel… de parfums die het merk al heeft gelanceerd gaan inmiddels ook als zoete broodjes over de toonbank. De hoofdprijs betaal je er niet voor, maar je haalt er wel de hoofdprijs mee in huis. En de afwisseling van de geuren zijn groot. Achter elkaar komt er weer een nieuwe geur uit. Dat komt ook omdat ze verschillende lijnen hebben. Van elke lijn komt één keer in de zoveel tijd een nieuwe geur uit, en alles bij elkaar is het merk meer dan vernieuwend met een enorme variatie.

lo2

Bij Beauty Brands United kregen we een handcrème en een geparfumeerde olie mee naar huis om alvast het één en ander voor te proeven. Beide in een handig handtasformaat. De geparfumeerde olie zit in een soort pen-vormige roller deo, alleen dan zonder deo en met parfum in de geur Jenipapo die je heel makkelijk op de binnenkant van je polsen rolt. Wat ons betreft een vrouwengeur, maar L’Occitane beschrijft het als een sekse loze geur die is opgebouwd uit de noten watermeloen, bergamot, citrusvruchten, exotische vruchten, jasmijn, mango, piña Colada , lelie, sandelhout, muskus en vanille.

Lo3

In de handcrème is de nieuwe geur Vitoria Régia gevangen. Deze geur heeft een variant voor overdag en een variant voor ’s avonds. De handcrème bevat de dagversie. Dezelfde noten zijn gebruikt voor het opbouwen van de geur, alleen is de versie voor overdag wat lichter en de versie voor ’s avonds wat zwaarder.

L’Occitane Jenipapo parfum olie is verkrijgbaar voor €20,00 voor 10 ml en Vitoria Régia handcrème is verkrijgbaar voor €7,50 voor 30 ml. Vanaf 16 april 2014 zijn ze allebij te verkrijgen op www.loccitane.nl.

Q: Heb jij wel eens iets gebruikt van het merk L’Occitane?

2 reacties op “L’Occitane Jenipapo en Vitoria Régia”

Goede morgen! Ik ken het merk niet. Het ziet er wel heel fleurig uit en gezien jouw mening erover denk ik dat de hancréme Vitoria Régia zeker het aanschaffen waard is vanwege de goede werking maar ook de lekkere geur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.