Categorieën
Celebs Showbizz

Kim Kardashian krijgt een hamburgertent van Kanye

Als je alles, maar dan ook echt álles al hebt en alles wat je nog niet hebt, koopt nog voordat je hebt kunnen uitspreken dat je het wil hebben, wat blijft er dan nog te wensen over? Erger nog: wat moet je zo iemand cadeau geven? Een hamburgertent dacht Kanye West.

K.K.

Niet één, maar een hele reeks aan hamburgertenten in verschillende landen. Tien om precies te zijn, dat is wat Kanye West de liefde van zijn leven cadeau deed. Niet omdat ze dat graag zou willen hoor. Het is zelfs niet eens bekend of ze wel van hamburgers houdt. Kanye schijnt zelf ook eigenaar te zijn van een stel fastfoodtenten en hij ziet het als een goede investering in een betrouwbare branche. Hij ziet dit als hét middel waarmee Kim zichzelf kan ontwikkelen als internationale zakenvrouw.

Oja, want daar heeft ze ook echt een snackbar voor nodig. Of wacht, nee, daar heeft ze helemaal geen hulp bij nodig. Want samen met haar zusjes heeft ze al een make-up lijn, een kledinglijn en sinds kort ook een kledinglijn voor kinderen. De real life soap rekenen we even niet mee, want de reden voor het cadeau was dat Kanye haar liever als zakenvrouw haar geld ziet verdienen dan met haar real life soap.

Q: Hoe zou jij reageren als je een hamburgertent van je vriend cadeau zou krijgen? Zou je een gat in de lucht springen met in het vooruitzicht dat je de rest van je leven onbeperkt hamburgers kunt schuiven, of zou je het als een belediging zien?

Bron: Nu.nl
Beeld: Instagram

2 reacties op “Kim Kardashian krijgt een hamburgertent van Kanye”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.