Categorieën
Beauty Make-up

Essence Blush Up! powder blush 10 Heat wave

Ombre haar? Check. Ombre shirtjes/jurkjes/broeken? Check. Ombre blush…..? Check! De ombre trend is ook Essence niet ontgaan en sinds half februari ligt er in het (tweede) Essense schap een heuse ombre blush die de zomerse naam Heat Wave draagt. Niet alleen de naam is zomers, deze hele blush schreeuw summer. Kijk maar mee!

In het tweede schap van Essence (bij de wat grotere Kruidvat filialen) vind je twee nieuwe gradiënt blushes: de roze 20 Pinky Flow en de (koraal)oranje met roze 10 Heat Wave.

De Blush Up! komt in een mooi transparant vierkant doosje van 8 gram met glanzende letters en laat meteen de prachtige roze en koraaloranje kleur zien die in het middelste gedeelte in elkaar overlopen.

De Blush Up! 10 Heat Wave blushes zijn mooi gepigmenteerd en geven prachtige zomerse kleurtjes af. Een klein nadeel is dat ze nogal kruimelig en poederig zijn waardoor je moet oppassen dat niet alles onder zit als je ze aanbrengt. Even goed aftikken dus, die blushkwast!

Op de losse structuur na is Heat Wave een prachtige zomermusthave en met een klein beetje hiervan stelen jouw wangen zeker de show tijdens een cocktail bij zonsondergang!

De Essence Blush Up! powder blushes zijn voor € 3,59 per stuk verkrijgbaar bij de Kruidvat filialen met een tweede Essense schap.

Q: Wat vind jij van deze ombre blush? Is het iets voor jou denk je?

3 reacties op “Essence Blush Up! powder blush 10 Heat wave”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.