Categorieën
Beauty Nagels

Collistar SOS KIT Perfect Nails

Wanneer het testen van nagellak onderdeel is van je werkzaamheden hebben nagels het altijd maar zwaar. De eeuwige smacht naar verzorging is dan soms wel net iets te goed te zien. En te voelen! Zeker nu het seizoen met schommelingen verandert, want dat is voor elke nagel weer even omschakelen. Droogte, scheurtjes en kwetsbaarheid zijn hier het resultaat van. Met open armen verwelkomen we dan ook de SOS KIT Perfect Nails van Collistar die verwoeste nagels in drie stappen moeten repareren.

col1

col2

col3

col4

Stap 1: Smoothing Nail and Cuticle Scrub is een soort vettige gel met bolletjes. De gel masseer je in je nagels en in de randjes eromheen. De bolletjes zorgen ervoor dat je nagels gescrubd worden. Het kwastje lijkt een lipgloss penseel in de vorm van een bokkenpootje. Hiermee kun je de, inmiddels zacht geworden nagelriemen terugdrukken. Spoel de gel van je nagels met lauwwarm water.

col6

col7

Stap 2: deze stap heet Three-Phase Nail Elixer, omdat de formule uit drie delen bestaat. Die lagen moeten goed gemengd zijn voordat je het elixer aanbrengt. Dus shake it.Wanneer de vloeistof in het flesje volledig paars is gekleurd, kun je de olie aanbrengen op je nagels en nagelriemen en inmasseren. Laat de olie volledig absorberen.

col8

 

col9

Stap 3: voordat je deze stap onderneemt moet de nagel helemaal gereinigd zijn. Omdat de vorige stap olie betrof zal de vloeistof van de laatste stap er zo afglijden als de nagels niet goed schoon zijn. En dat is niet de bedoeling, want deze stap bevat een nagelverharder die toch écht op de nagels moet blijven zitten om zijn taak te kunnen uitvoeren. Nu je zoveel moeite hebt gedaan voor de verzorging van je nagels is het zonde om je nagels schoon te maken met nagellakremouver, want daarvan drogen ze uit. Je kunt de nagels vet-vrij maken door ze gewoon te wassen met lauwwarm water of wrijf ze af met een vochtige handdoek. Deze No-Breaks Nail Harderer kun je gebruiken als base-coat of zelfs als dun laagje onder je base-coat.

De Collistar SOS KIT Perfect Nails is verkrijgbaar voor €19,95 bij Collistar verkoopadressen zoals Ici Paris XL

Q: Wat is jouw ervaring met de nagelproducten van Collistar?

3 reacties op “Collistar SOS KIT Perfect Nails”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.