Categorieën
Beauty

Favoriete producten 2

De afgelopen twee weken hebben we weer heel veel nieuwe beautyproducten getest. We kunnen niet alles fijn vinden, maar eerlijk is eerlijk, deze periode is er niks voorbij gekomen dat niet fijn is. We hebben onze goudeerlijke mening gegeven, maar daar hoef je het niet mee eens te zijn. Natuurlijk hebben wij ook onze favorieten. Van alle geteste producten kan er maar één product de aller fijnste zijn. Beauty redacteur Mariëlle vertelt welk getest product van de afgelopen twee weken zij het fijnste vond.

Favo21

“Love my job! De afgelopen twee weken kreeg ik weer de taak op mijn bordje om de meest fijne producten te testen. Hè vervelend. It’s a dirty job, but someones got to do it. Dus ik offerde me weer op om alle deze producten uit te proberen.

Favo22

Voor het gemak som ik ze nog even op:

NYC CityProof Twistable Intense Lip Color
Oriflame foundation om bij weg te smelten
– Paula’s Choice Liquid Lipstick
Decubal: haarproducten die goed zijn voor de hoofdhuid 
Laaiend enthousiast over Hannah Cold & Care Set
Nieuwe kleuren Miss Sporty Lasting Colour nagellak

Oké, daar moet ik dus uit kiezen welk product ik het fijnste vond. Moeilijk, moeilijk, moeilijk. Op recht, want zoals je ook hebt kunnen lezen, heeft geen van de producten me echt teleurgesteld. Dat zou de keuze namelijk een stuk makkelijker maken. Zomaar ienemienemutte daar doen we niet aan. We maken eerlijke keuzen.

Favo23

Hak en de knoop is door. Hannah Cell Recovery Cream maakte me toch nét iets enthousiaster dan de rest. I know, het is weer een crèmepje, de vorige keer ook al, maar ik houd ervan. Ik gebruik hem elke dag in combinatie met het serum Philosophly Time in a Bottle die ik de vorige keer tot mijn favoriet heb benoemd. Mijn eigen dagcrème heb ik voor deze match made in heaven even in de koelkast gezet. Letterlijk, want dan blijft het langer goed.

Favo24

Over de Cell Recovery Cream kan ik zoveel redenen aandragen waarom het zo fijn is, dat ik even moest nadenken waar ik moet beginnen. Zodra ik mijn vinger in het potje hang is al een te gek moment. Het moment van de samensmelting met de huid is goddelijk en de manier waarop je huid er de hele dag uitziet, alsof het nét verzorgt is geeft me een zelfverzekerd gevoel. Dat heeft er ook mee te maken dat de crème een goede basis is voor make-up. Ik hoef niet meer bang te zijn om er na een dag hard werken verlept uit te zien, want dat is gewoon niet zo. Behalve als ik tijdens de lunchpauze door de stromende regen heb gelopen, maar dat ter zijde. De Cell Recovery Cream gebruik ik niet alleen om mijn gezicht te laten stralen. Ik pak meteen alle “rotte” plekjes op mijn lichaam mee. Niet dat ik het als bodylotion gebruik, want dat is zonde. Mijn handen en ellebogen kunnen op het moment wel wat extra aandacht gebruiken en de droge plekjes achter mijn oren pak ik meteen even mee.”

Q: Heb jij ook al één van de bovenstaande producten getest? Did you like it?

6 reacties op “Favoriete producten 2”

Deze créme lijkt me echt fijn en alsof het de huid weer zacht en soepel als zijde maakt! Vooral met de liters hemelwater wat er dagen lang uit de lucht valt. je hebt zo een leuke job en je verdient het want je schrijft zo fijn en goed, ook goede review, swatches etc…….. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.