Categorieën
Beauty Gezichtsverzorging

Laaiend enthousiast over Hannah Cold & Care Set

Weergoden wat moeten we nou? Onze huid voorbereiden op de lente, of juist beschermen tegen de kou? Hannah lanceert een nieuwe lijn om er bij elke weersomstandigheid voor je huid te zijn. Dikke vette winterpret met de Hannah Cold & Care Set.

Hanna-1
Het is niet de makkelijkste tijd van het jaar voor je huid. En ook niet voor jou als verzorger van je huid. Als het nou een echte winter was, dan had je geweten dat je je moest beschermen tegen de kou. Dan had je huid kunnen wennen aan die kou. Als het weer elke dag precies iets anders doet, is het moeilijk in te schatten hoe je je huid moet verzorgen. Moet je je huid beschermen tegen de koud? Of moet je je huid beschermen tegen die zonnestralen die onschuldig lijken, maar verraderlijk kunnen zijn. Ook als je gaat skiën wil je je huid het liefste tegen alles in bescherming nemen. Geen onnodige rimpels of andere huidaandoeningen te ontstaan door een overload aan blootstelling aan de buitenlucht. De Cold & Care set van Hannah beschermt en verzorgt je huid in beide situaties. De inhoud van deze set bestaat uit Cell Recovery Cream, een grote flacon Sun Perfection Juvi-Protect en een kleine variant hiervan om altijd in je handtas mee te kunnen dragen en Sun Perfection Full Lips. We geven meteen tekst en uitleg bij de werkzame stoffen.

Eigenlijk is het verstandig om altijd producten te gebruiken met een SPF erin verwerkt, want niet alleen in de zomer heb je te maken met UV-straling, maar het hele jaar door is het in de buitenlucht verwerkt. Je hoeft het niet te blokken, want de vitamine D uit de zonnestralen heb je maar al te hard nodig voor je weerstand. Op wintersport is dit volop merkbaar. Ook in een land waar extreme temperaturen uitblijven (Nederland be like) is het aan te raden je huid teder te behandelen.

Hannah3
Cell recovery Cream bevat een scala aan ingrediënten die de huid de winter door helpen:
– Squalaan beschermt tegen de invloed van UV-licht en houdt de huid soepel
– Lanoline trekt goed in de huid, houdt vocht vast en isoleert
– Glycerine houdt vocht vast

Deze ingrediënten geven de huid à la minuut een boost om de vocht- en vetregulering van de huid te verbeteren.
– De toevoeging van aminozuren beschermt de huid
– Huidverzorgende oliën supporten de huideigen vetten, omdat ze er zo op lijken
– Anti-oxidanten, vitamines A en E vertragen huidveroudering

De crème heeft een dikke structuur die te vergelijken is met Sudocrèm, maar dan iets smeuïger. Zodra het de huid raakt wordt de smeerbaarheidsfactor omhoog gegooid. Onze ervaring is dat het verschil meteen merkbaar is. De huid straalt meer en voelt gevoed aan. Omdat de crème direct in zijn rol als huidhersteller springt, kan het ook als masker gebruikt worden. Voor deze functie is een extra dikke laag nodig en dan moet je het 20 minuutjes laten inwerken.

Hannah2

Hannah5
Lichte, dunne huiden kunnen maar weinig verdragen. Sun Perfection Juvi-protect biedt zich met zijn SPF 30 aan als ideale bodyguard voor de meest gevoelige huid. Het beschermt de huid én voedt de huid door een lading aan verzorgende ingrediënten zoals macadamianootolie (die ervoor zorgt dat de huid zijn elasticiteit behoudt), aloë vera (herstelt) en sheabutter (hydrateert en herstelt). Het blokkeert de schadelijke stoffen uit zonlicht, maar laat de goede werkzaamheden door. Het perfectionaliseert de zon. Deze ietwat stroeve crème kan goed gebruikt worden als dagelijkse dagcrème.

Hannah4
Die perfecte zon kan ook doorslaan op je lippen met Hannah Sun Perfection Full Lips. Deze meest tere huid wordt vaak overgeslagen. Daar is nu geen kans meer voor. Door een unieke combinatie van onder andere plantaardig aminozuur hydroxyproline (vergroot de stabiliteit van callogeen) en SPF 15 wordt de huid verstevigd, gevoed en beschermd tegen schadelijke zonnestralen.

De Hannah Cold & Care Set is verkrijgbaar voor € 99,- op Hannah.nl.

Q: Heeft jouw huid ook zoveel behoefte aan extra verzorging met dit gekke weer buiten?

Één reactie op “Laaiend enthousiast over Hannah Cold & Care Set”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.