Categorieën
Celebs Showbizz

Laatste Viva Glam voor Rihanna

Bij de aller laatste lancering van Rihanna’s Viva Glam kon Femme Magazine natuurlijk niet ontbreken. In de Bijenkorf in Amsterdam werd aan de volledige pers-opkomst, en af en toe een nieuwsgierig oma’tje dat wilde weten wat er gebeurde, voorgesteld aan de nieuwe lipstick en lipglass van MAC.

VG1
Voor de vijfde keer al is Rihanna de speaksperson van MAC. Viva Glam. MAC Viva Glam wordt meerdere malen per jaar uitgebracht en is bedoeld als benefit product. Dat betekent dat de hele opbrengst van het product naar een goed doel gaat: MAC Aids Fund.

De celebs staan in de rij om speaksperson van dit initiatief te zijn. Hiermee zijn zij het gezicht van de make-up. Lady Gaga, Nicki Minaj, Ricky Martin en Elton John zijn nog maar een glimp van de hoeveelheid sterren die de revue hebben gepasseerd. Geweldig dat ze zich zo inzetten voor het goede doel. Sterren hebben natuurlijk een voorbeeldfunctie, die ze niet beter kunnen inzetten dan bij dit soort gelegenheden.

VG3Rihanna is een bijzonder hoofdstuk in het hele Viva Glam verhaal. Zij is maar liefst vijf keer de samenwerking aangegaan en als we haar Instagram foto’s moeten geloven, deed ze dat alle vijf de keren met even veel plezier. Het leek even alsof ze er geen genoeg van kon krijgen, maar deze editie is toch echt haar laatste versie.

VG2
Zowel de lippenstift als de gloss die Lipglass wordt genoemd, zijn rood met een heel fijn goudkleurig schittertje die als een parelmoerachtige glans over de lippen liggen. De Gloss is wat lichter en wat roziger. De lipstick is hartstikke intens rood.

De Viva Glam lipstick is verkrijgbaar voor € 18,50 en de lipglass is verkrijgbaar voor € 18,00.

Q: Wat vind jij ervan dat dit de laatste keer is dat Rihanna speaksperson is van MAC Viva Glam?

Beeld: Instagram

3 reacties op “Laatste Viva Glam voor Rihanna”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.