Categorieën
Fashion Nieuws

Wat doen Cara Delevingne en Mulberry samen?

Vanaf afgelopen donderdag hangen er geruchten rondom Cara Delevingne en modehuis Mulberry in de lucht. Het Britse model en modehuis dat ook zijn oorsprong vindt in Groot Brittannië  zouden samen een creatief projectje ondernemen. Dat klinkt al enorm spannend. Natuurlijk maken ze dit deel van het ‘geheim’ nu al bekend om zoveel mogelijk lippen los te wrikken, zodat de roddel zich zo groot mogelijk verspreid en ze op die manier zoveel mogelijk belangstelling weten te winnen.

Cara1

Nu wil het toeval dat Mulberry regelmatig een Celebrities Bag uitbrengt. Veel modeliefhebbers en experts op het gebied van mode verwachten dat Cara de nieuwe Celebrities Bag zal gaan ontwerpen. Lana le del Ray ging haar voor en haar Celebrities Bag is al vaker gespot in de top 5 aan Mulberry handtassen.

Wat vaststaat is dat Cara Delevingne het gezicht is van de spring / summer campagne van Mulberry. Als onderdeel van de campagne is er een grappig filmpje opgenomen met Cara waarin ze wordt geïnterviewd over haar ideale high tea, waarbij ze Queen Elisabeth zou uitnodigen. Hoewel ze in het filmpje een stuk rustiger, introverter en bedeesder is dan we van haar gewend zijn op Instagram.

Waarschijnlijk weten we aanstaande zondag tijdens de London Fashion Week wat er allemaal in de gezamenlijke agenda van Delevingne en Mulberry staat. Op hun site is namelijk nog een filmpje te vinden waarin Cara te zien is met flitsten van een schetjes, een naaimachine en Mulberry logo’s, met als informatieve titel: See You On Sunday. Misschien zou een tas toch iets te veel voor de hand liggen.

Q: Denk jij te weten wat er zondag wordt verklapt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.