Categorieën
Fashion Inspiratie

New in: Chantelle voor Chantal

Dat wij vrouwen (of nou ja, de meesten) graag kleding shoppen moge duidelijk zijn, daar is geen twijfel over mogelijk. Broeken, schoenen, tassen, sieraden, jurkjes, jassen, we kunnen er hele dagen mee vullen. Minstens net zo belangrijk als onze zichtbare outfit is wat we eronder dragen, inderdaad: het ondergoed. Toch is het shoppen van lingerie bij veel vrouwen vaak iets minder favoriet, want een geschikte pasvorm en maat vinden is soms a hell of a job. Gelukkig is de redding nabij in de vorm van het merk Chantelle!

Wanneer je zo af en toe de Livera binnenstapt of online ondergoed shopt is de kans groot dat je weleens hebt zien hangen van het merk Chantelle. Chantelle is een Frans merk dat al bestaat sinds 1876 en wereldwijd bekend is van haar prachtige lingerie.

De Chantelle creaties hebben een heel mooie luxe en tijdloze uitstraling en staan bekend om hun fijne pasvorm en kwaliteit.

Het setje waar Chantal mee verrast werd heeft een prachtige koraaloranje kleur en brengt meteen de zin in de zomer naar boven. De prijzen van Chantelle liggen iets hoger dan een gemiddeld Hema setje, maar je ziet dan ook meteen dat de BH en het bijpassende broekje van hoge kwaliteit zijn en een mooie afwerking hebben. Oh yes, bij Chantelle weten ze hoe een ze een vrouw blij moeten maken!

Q: Heb jij lingerie van het merk Chantelle in je kast liggen?

5 reacties op “New in: Chantelle voor Chantal”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.