Categorieën
Beauty Make-up

NYC CityProof Twistable Intense Lip Color

Gelukkig Nieuwjaar! Beter laat dan nooit organiseerde NYC een nieuwjaarsborrel om verschillende redacties persoonlijk een gelukkig nieuwjaar te kunnen wensen. Eigenlijk vinden we dat de hele maand januari een goed moment is om het nieuwe jaar in te luiden. En bij dat nieuwe jaar, horen natuurlijk ook nieuwe producten.

NYC1
Speciaal voor deze gelegenheid was er in de blauwe, gele en paarse kleuren van NYC een bijna alcoholvrije cocktail in het leven geroepen, met een heerlijke zoete smaak, waarmee er op 2014 geproost kon worden. Een jaar waarvan ieders verwachtingen hoog liggen.

NYC2
Waar iedere aanwezige vooral erg benieuwd naar was, was of er ook nieuwe producten gepresenteerd werden. En jawel, het hoge woord kwam eruit. Aan de collectie Cityproof Twistable Lipcolor zijn twee nieuwe kleuren toegevoegd: Park  Slope Peach (050) en Canal St. Coral (051) Voor het gemak hebben we zeven kleuren van de collectie getest.

NYC3
Stuk voor stuk zijn het mooie kleuren die mooi samensmelten met de lippen. Door de potlood-vormige punt is het super simpel om de lipstick aan te brengen. Zelfs onderweg kan het haast niet verkeerd gaan. Hoewel we toch altijd een weerspiegeling aanraden. You never know.

NYC4
In bovenstaande volgorde hebben we de kleuren getest.

NYC5
De Lip Color voelt heel zacht aan op de lippen. Maar wanneer je het te vaak achter elkaar aanbrengt ontstaan er kleine velletjes op de lippen net als bij een lipbalm. Dat is een minpuntje. Wanneer je na het aanbrengen goed met je lippen in een tissue hapt, zal de kleur langer in tact blijven en hoef je het minder vaak aan te brengen, wat ook weer zorgt voor minder velletjes. Langer dan twee uur (zonder te eten, te drinken of te zoenen) zal de kleur echter niet volhouden.

NYC6
De enige kleur waar we wat minder tevreden over waren is 050. Deze is wel erg licht, maar dat was niet waar we over vielen. Het is vooral de korrelige structuur waar onze tenen van gingen krommen. Het lijkt net alsof de kleur in schilfertjes op de lippen achterblijft en dat ziet er best een beetje vies uit. Dat moet niet de bedoeling zijn van een kleurtje op je lippen. Over de rest van de producten zijn we wel te spreken. En zeker voor die prijs!

NYC CityProof Twistable Intense Lip Color is vanaf afgelopen weekend exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat voor € 3,99

Q: Welke kleur komt er bovenaan jouw verlanglijstje?

5 reacties op “NYC CityProof Twistable Intense Lip Color”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.