Categorieën
Beauty Nagels

Nieuwe kleuren Miss Sporty Lasting Colour nagellak

Met onze schoenen nog in de regenplas en met ons hooft al in de zomer is nagellak in alle kleurtjes van de regenboog van harte welkom. Miss Sporty stelt ons voor aan hun Lasting Colour voorjaarscollectie in felgekleurde, zomerse tinten. The more colour the better.

MissS1

De bovenstaande vier kleuren hebben we getest door twee lagen nagellak aan te brengen. De kwaliteit van de nagellak is verbazingwekkend voor zo’n klein prijsje. De nagellak is vloeibaar genoeg om heel makkelijk aan te brengen. Het mooie U-vormige kwastje draagt hier ook aan bij. Bij twee lagen nagellak is de dekking volledig. Bij kleur 543 was de dekking zelfs al volledig na één laag, hoewel we hiervan wel twee lagen hebben aangebracht, omdat we dat bij de rest ook hebben gedaan. Met een tweede laag krijgt de nagellak zelf een beetje een gel-nagellak effect.

MissS2

Een base-coat is altijd aan te raden en bij deze lakjes zeker. De kleurstof van de nagellak trekt namelijk al na één keer gebruiken in de nagel. Dat is wel extreem. Maar verder hoor je ons niet klagen met zo’n mooi effect voor zo’n klein bedrag. De nagellak blijft ook nog eens stevig op de nagels zitten

MissS3

MissS4

MissS5

MissS6

Miss Sporty Lasting Colour nagellak is verkrijgbaar bij DA en Etos voor €2,49 per stuk.

www.veronicanailproducts.nl/gel/gel-lak

Q: Heb jij wel eens Miss Sporty nagellak gebruikt? Wat vind je ervan? En welke van deze kleuren vind je het mooiste?

6 reacties op “Nieuwe kleuren Miss Sporty Lasting Colour nagellak”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.