Categorieën
Columns

Behind the Femme scenes #4

Een kijkje nemen in het leven van een ander, dat is misschien nog wel het allerleukste van internet. Denk maar aan legale gluurkanalen als Facebook, Instagram en Twitter, die zijn niet voor niks razendpopulair. Omdat wij stiekem ook smullen van online diary’s hebben we de afgelopen week onze camera bij de hand gehouden en geven we jullie een kleine sneak peek achter de Femme Magazine scenes!

Hoewel we niet kunnen wachten tot de lente en zomer zich aandienen is de winter stiekem ook wel heel gezellig met de kaarsjes aan en lekker cocoonen onder een warm dekentje!

Met de Défiligne producten gaat Yves Rocher ons helpen die paar kilootjes teveel kwijt te raken… Zou het echt zo zijn?

Bijna nog lekkerder dan het Subway broodje: de Subway salade met gegrilde kip, mmm!

Op de redactie werden we verwend met allemaal prachtige producten uit het nieuwe assortiment van Catrice en Essence, die je de komende tijd natuurlijk voorbij gaat zien komen op Femme Magazine!

Daphne ging deze week aan de slag in het interessante boek Sporten voor beginners, over de voordelen van sportieve inspanning. Binnenkort alles erover op Femme Magazine!

Met al die supervrolijke kantoorspulletjes van Hema is het helemaal geen straf om voor school of je werk aan de slag te gaan!

Hij is tot de laatste druppel opgegaan: de heerlijke Philosophy Granny’s Apple Pie showergel met de geur van oma’s appeltaart, delicious!

Allemaal superfijne nieuwe producten van The Body Shop en een superlief Valentijnspresentje van een PR-bureau (met veel te lekkere hartjessnoepjes)!

Lunchtijd! Broccoli met gepofte tomaatjes, honing-sojasaus, sesamzaadjes en pinda’s yummy!

Chantal ontving dit prachtige koraalkleurige setje van Chantelle, qua naam passen ze in ieder geval bij elkaar!

Q: Hoe was jouw week? Heb je nog leuke plannen voor deze Valentijnsvrijdag?

3 reacties op “Behind the Femme scenes #4”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.