Categorieën
Fashion Nieuws

Marc by Marc Jacobs stopt

Het lijkt wel alsof er de laatste tijd alleen maar slecht nieuws uit fashion-land komt. Veel goed nieuws is er in ieder geval niet, en nu moeten we weer een slecht-nieuws-bericht delen. Een parel van een modelijn gooit namelijk de handdoek in de ring.

marc

Slecht nieuws
Natuurlijk zouden we liever alleen maar goed nieuws brengen. Maar goed nieuws zou niet als goed nieuws ervaren worden als er geen slecht nieuws zou zijn. Als er alleen maar pieken zijn ervaar je de pieken niet meer als pieken. Pieken hebben dalen nodig om onderscheid te kunnen maken. Maar het is de laatste tijd wel wat veel slecht nieuws. Zo berichtten we eerder al dat het best betaalde model ter wereld, Gisele Bündchen zou stoppen met modeshows. En nu vingen we een bericht op dat Marc by Marc Jacobs ermee kapt.

Afscheid nemen bestaat niet
Al heeft Marc Jacobs het zelf nog niet eens bevestigd, de geruchten zijn dat het portemonnee-vriendelijke Marc by Marc Jacobs stopt. Of ja, portemonne-vriendelijk? Vergeleken met het reguliere modelabel van Marc Jabocs mogen we Marc by Marc Jacobs een budgetmerk noemen. Helemaal afscheid hoeven we trouwens niet te nemen van het “B-merk”. Dus de zakdoekjes kun je gerust is het cellofaan laten zitten. Er is namelijk ook goed nieuws in dit slechte nieuws: Marc by Marc Jacobs wordt opgenomen in de hoofdcollectie van Marc Jacobs. Ook van de prijs hoeven we geen afscheid te nemen, want in plaats van dat het hoofdmerk alleen maar duur is, worden er ook lagere prijzen doorgevoerd.

Eigenlijk verandert er niet veel
Conclusie van dit verhaal: er verandert dus eigenlijk vrij weinig, het enige verschil is dat er nu geen “Marc by Marc Jacobs” meer op het label staat, maar dat er alleen nog “Marc Jacobs” op het label staat en dat je even naar het prijskaartje moet kijken om te checken of je niet per ongeluk een duurdere variant hebt beetgepakt. Want dat zou toch enigszins een anticlimax opleveren bij de kassa.

Q: Koop jij wel eens Marc by Marc Jacobs?

Bron, beeld

Één reactie op “Marc by Marc Jacobs stopt”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.