Categorieën
Beauty

Favorieten 30

Het moment van de waarheid is aangebroken. Inmiddels is er de afgelopen twee weer volop getest door onze beautyredacteur en nu is het moment daar waarop zij uit de doeken doet, welke van deze producten ze de fijnste vindt.

favorieten30
Dat ziet er vrolijk uit! Aan de kleur zal het niet liggen.

De afgelopen twee weten is er weer van alles uitgeprobeerd op beauty gebied:
De Sally Hansen collectie is uitgebreid
Lush voor de Paasdagen
Beauty L’Oréal Infallible 24H-Matte
10 manieren om Dr. PawPaw te gebruiken
Eyeko Lengthening Skinny Brush Mascara

Verslaafd
Van al deze producten zijn er een aantal opgenomen in de beautyroutine van Femme Magazine’s beautyredacteur. En aan één van deze producten is ze zelfs verslaafd! En dat is niet overdreven.

Just one
De Sally Hanssen gelnagellak in de kleur Peach of Cake is een topper. Die gaat deze zomer zeker vaak gebruikt worden. Zeker op de tenen. Omdat hij lekker lang blijft zitten is het een ideale nagellak voor op vakantie. En de kleur is ook vakantie-proof. Maar dit is niet de favoriet. Lush! Love! Maar geen bad, dus geen favoriet (hoewel de bruisballen van Lush het ook erg goed doen in een voetenbad). Over de foundation van L’Orèal waren we niet heel erg te spreken. Dus neen. Dit is niet onze favoriet van deze maand. Tot nu toe was het maken van keuzes niet heel moeilijk. Maar vanaf nu komt daar verandering in. Dr. PawPaw en Eyeko mascara zijn beiden opgenomen in de dagelijkse routine van beautyredacteur Mariëlle. De mascara geeft namelijk precies de perfecte mascara af voor haar wimpers. Hij voldoet aan haar wensen. Maar hij vervult slechts één taak. De absolute favoriet is multitasker Dr. PawPaw. De vonk sloeg over toen hij Mariëlle’s lippen raakte. “Elke zichzelf respecterende vrouw moet dit spul in haar handtas hebben.” Vooral de rode, want die geeft de lippen ook nog eens een rode gloed.
favorieten30-2

Q: Welke product zou jij in je routine opnemen?

Één reactie op “Favorieten 30”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.