Categorieën
Beauty Make-up

L’Oréal Infallible 24H-Matte

Ja, we willen foundation die 24 uur lang op onze smoel kan blijven zitten als dat nodig is. Ja, we willen het liefste in de zomer kunnen zwemmen met onze foundation op en ja we willen een glimmende huid voorkomen. Is L’Oréal Infallible 24H-Matte de perfecte foundation voor zomers weer? Vervult het al onze wensen?

L'Oréal Infallible 24H-Matte1

Nieuw in Nederland is L’Oréal Infallible 24H-Matte. Door de soepele structuur zou deze foundation voor een matte finish beter samensmelten met de huid. Ook wordt beloofd dat het mineraal Perlite dat in de foundation is verwerkt als een soort spons werkt, waardoor vocht wordt opgenomen en snel weer verdampt. Dat is handig wanneer zweetdruppeltjes en water en talg in contact komen met de foundation. En dat is dan weer handig voor als je gaat zwemmen en sporten. De foundation zou het aankunnen om 10 minuten ondergedompeld te worden in water. En het zou een workout van 30 minuten kunnen handelen. Voor de zomer is belangrijk: het kan temperaturen aan tot 37 graden, totdat de foundation van de huid af smelt. De perfecte foundation voor de komende zomer zou je denken.

L'Oréal Infallible 24H-Matte3
Het product is inderdaad heel soepel.
L'Oréal Infallible 24H-Matte2
Wij testten L’Oréal Infallible 24H-Matte in de tint 11 Vanilla die perfect matcht bij ons (nu nog) winterse huidje. De tube heeft overigens een fijn tuitje, waardoor je maar moeilijk te veel foundation kunt gebruiken. Less is namelijk more, zeker bij foundation.

Alleen maar voordelen zou je denken. Toch ondervonden we ook een nadeel. Bij het aanbrengen van de foundation merkten we dan het product duidelijk op de huid blijft liggen, en dat het niet helemaal samensmelt met de huid. De foundation blijft zichtbaar, wat het natuurlijke effect minimaliseert.

L'Oréal Infallible 24H-Matte4
Dit is de huid voordat er foudation werd aangebracht. De foundation is getest op een vette huid die veel verschilvering (is minder vies dan het klinkt, dit heeft bijna iedereen) vertoont.

L'Oréal Infallible 24H-Matte5
Dit is de huid nadat er foundation is aangebracht. Overigens zie je ook dat de foundation heel dekkend is. Maar dat het zo zichtbaar op de huid blijft liggen vinden we wel een groot minpunt.

We hadden gehoopt dat dit de perfecte foundation voor het komende zomerse weer zou zijn, maar we zoeken nog even verder.

Vanaf deze maand is L’Oréal Infallible 24H-Matte verkrijgbaar voor een adviesprijs van €15,99.

Q: Welke foundation gebruik jij het liefste in de zomer?

Één reactie op “L’Oréal Infallible 24H-Matte”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.