Categorieën
Beauty Lichaamsverzorging

Lush voor de Paasdagen

Ook al is het voor de meesten veel te vroeg: douchen mogen we toch wel hèt ontspanmomentje van de dag noemen. Dat heerlijke warme water dat je wakkerschudt. Is er een betere manier om de dag te beginnen?! Met Lush maak je het feest compleet. Zeker als de collectie voor Pasen weer in de winkels ligt.

LushLen2
Zoals elk jaar heeft Lush weer een nieuwe collectie voor de Paasdagen. Helemaal aangepast op de paasdagen. En zoals elk jaar zit er weer een gouden ei en een bosje wortelen bij. Gemaakt van het fijnste Lush materiaal. Geparfumeerd met de heerlijkste geuren.

LushLen3
De hele bubs

LushLen4
Golden Egg
Yes, het gouden ei is weer van de partij! Het ei smelt in warm badwater, geeft een geur af van honing en toffee en verzorgt de huid met onder andere cacaoboter.

LushLen7
Somewhere Over The Rainbow
Was jezelf schoon met een stukje van de regenboog.

LushLen1
Pot O’Gold
En aan het einde van de regenboog vind je natuurlijk een pot met goud.

LushLen5
Hoppity Poppity
Wie Pasen zegt, zegt Paashaas en die mag dan ook zeker niet ontbreken in deze collectie.

LushLen6
Bunch of Carrots
En die paashaas voed je natuurlijk met louter wortels. Zwier ze door het badwater en ze laten een spoor van bubbels achter.

O, en mocht je iemand willen verrassen rond de Paasdagen (zijn er mensen die aan Paascadeautjes doen? Dit is in ieder geval een goed excuus om ermee te beginnen) dan kunnen we deze hele collectie aanbevelen. Ook voor mensen zonder bad (denk voetenbad!). Je kunt het ook gewoon “zomaar” geven. Elke reden is een goede reden.

Q: Heb jij al iets uit dit assortiment geprobeerd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.