Categorieën
Beauty Nagels

De Sally Hansen collectie is uitgebreid

Sally Hansen komt met nieuwe nagellakjes. En wel hele bijzondere: 2 Special Effects collecties en 6 nieuwe kleuren Complete Salon Manicure. Van die laatste waren we sowieso al fan, want die blijft zelfs bij ons eeuwen zitten. 

SHCSM4

Sally Hansen had zich al lang bewezen als ons favoriete nagelverzorgingsmerk toen ze vorig jaar op de proppen kwamen met Complete Salon Manicure: gelnagellak waarmee je geen UV-lamp nodig hebt. Gelnagels die elke nerd nog kan aanbrengen. Gewoon: lakken, lakken en laten drogen. Zo simpel is het. De lancering ging gepaard met verschillende kleurlijnen. En de hoeveelheid kleuren blijft maar groeien! Nu hebben ze de beste toevoeging OOIT: frisse zalm-kleurige gelnagellak. Dat is samen met rood al jarenlang onze favoriete kleur. Dat vonden wij het belangrijkste nieuws, maar laten we niet vergeten dat er nog vijf andere kleuren zijn toegevoegd aan het assortiment en dat het Sally Hansen assortiment is uitgebreid met twee nieuwe decoratieve nagellakcollecties: Velvet Texture en Luxe Lace (een basecoat met vlokken, noemen we het maar even voor het gemak).

SHCSM3
Twee lakjes uit de Sally Hansen twee Special Effects collecties en twee lakjes uit de Complete Salon Manicure collectie. Bij de Complete Salon Manicure collectie heb je een topcoat nodig die je voor elke lak uit die lijn kunt gebruiken. Hoe je de nagels precies lakt lees je hier.

SHCSM1

SHCSM5
547 Peach of Cake is toch wel onze favo. De kwastjes van de Complete Salon Manicure zijn perfect en breed genoeg om de nagels in één veeg mee te bedekken. Hoewel we altijd twee lagen gebruiken.

SHCSM6
641 Belle of the Ball

SHCSM7
260 Velveteen waarvan de structuur heel mooi is. Maar het kwastje is wel heel erg smal, wat het lastig maakt om hem secuur aan te brengen.

SHCSM8
830 Eyelet maakt kleine schilderijtjes van je nagels. Het lijkt net alsof er verfspatten op je nagels zitten. Een heel feestelijk effect wat ook goed zal staan als topcoat op een kleurtje.

Vanaf deze maand zijn de lakjes van Sally Hansen verkrijgbaar bij The Make Up Spot. De Complete Salon Manicure collectie is verkrijgbaar voor €10,99 per stuk en de Velvet Texture en Luxe Lace zijn verkrijgbaar voor €9,99 per stuk.

Q: Welke lak vind jij de mooiste?

Één reactie op “De Sally Hansen collectie is uitgebreid”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.