Categorieën
Fashion Nieuws

Gisele Bündchen stopt met modeshows

Dit nieuws kan shocking zijn. Je bent gewaarschuwd. Ga even zitten, en houd je goed vast. Er doen namelijk serieuze geruchten de rondte dat Gisele Bündchen gaat stoppen met modeshows.

gis1

Openstaande deuren
Modellen komen en gaan. De modellenwereld is continu in beweging. Het blijft maar veranderen. Om de haverklap worden er weer nieuwe gezichten ontdekt en voor je het weet maken oude muzes plek voor nieuwe inspiratiebronnen van designers. Modellen kiezen er na hun doorbraak voor om het roer eens flink om te gooien en maken een carrière switch waarmee ze hun agenda kunnen uitbreiden, zoals we eerder al zagen bij Cara Delevingne die van model de rol van designer oppakte om vervolgens aan de bak te gaan als redacteur bij het Amerikaanse modetijdschrift Love. Andere modellen kiezen er juist voor om hun carrière in te perken en op een lager pitje te zetten.

Gisele Bündchen stopt
Gisele Bündchen kiest voor dat laatste. Als we de Braziliaanse modewebsite Moda Estadão mogen geloven in ieder geval. De website zegt namelijk dat Gisele Bündchen heeft besloten dat ze geen modeshows meer wil lopen. Het best betaalde model ter wereld zou binnenkort al niet meer op de catwalk te zien zijn. Waar vele meiden dromen van een catwalk carrière, zou Bündchen hebben laten weten dat het voor haar en droom zou zijn om in haar thuishaven Brazilië te stoppen met deze tak van sport.

Het is nog niet voorbij
Die laaste show zal Gisele Bündchen gaan lopen in São Paulo. Gisele loopt tijdens Fashion Week São Paulo haar laatste show op 20 april tijdens de show van Colcci. Volgens de geruchten dan. En mochten de geruchten waar zijn, dan hoeven we niet bang te zijn dat we geen modellenwerk meer van het wereldberoemde model zullen zien, want ze zal nog steeds shinen in campagnes en modebladen.

Bron, beeld

Één reactie op “Gisele Bündchen stopt met modeshows”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.