Categorieën
Fashion Nieuws

Cara Delevingne loves our job

Heel begrijpelijk dat zelfs Cara Delevingne als een blok valt voor onze baan. Wij zouden ook ons succesvolle modellenbaantje inruilen voor het werk als redacteur. Dat is de reden dat we geen model zijn –ahum.

carared2

Journalist Cara
Vanaf heden is Cara Delevingne redacteur bij het Amerikaanse modetijdschrift Love waar ze zal meewerken aan het voorjaarsnummer. Voor dit nummer dat vanaf 9 februari in de winkel ligt zal ze niet alleen delen van de inhoud bepalen, maar zal ze ook de cover sieren. En dat is niet de eerste keer dat ze pal op de voorgrond van het blad staat, want in totaal verscheen ze vier keer op de cover.

Lachen, gieren, brullen
Grappig dat ze op verschillende manieren aan het magazine werkt. Zelf zegt ze hierover het volgende: “Het is heerlijk om nu eens aan de andere kant te werken.” “Het is fijn om de vragen te kunnen stellen en meer controle te hebben.”

In the end?
We zijn erg benieuwd naar Delevingne’s journalistieke kant. Eigenlijk verwachten we vooral veel humor, gekte en diepte-interviews met een dubbele bodem. Hoofdredacteur Kate Grand heeft er in ieder geval alle vertrouwen in: “Ik wist altijd al dat ze heel slim, scherp en geestig is.” “Daarom wilde ik haar een kans geven als journalist en schrijver. Ze kan heel goed interviews afnemen.”

Q: Welk soort artikelen komen er volgens jou uit Cara’s pen rollen?

Bron, beeld

Één reactie op “Cara Delevingne loves our job”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.