Categorieën
Celebs Showbizz

Heeft boer Tom al een relatie?

Maar liefst 1808 brieven kreeg de populairste boer uit het populairste televisieprogramma dat de Nederlandse televisiewereld kent. En al die brieven lijken nu voor niks te zijn, want klopt het dat boer Tom al een vriendin heeft?

bzv

Kijkcijferkanon
Boer Tom is met stip de populairste boer uit Boer Zoekt Vrouw 2015. Afgelopen zondag werd de eerste aflevering van het nieuwe seizoen uitgezonden. Meer dan ooit werd er naar het programma gekeken en alle records werden verbroken door dit kijkcijferkanon. Bijna 4 miljoen (3,7 om precies te zijn) mensen keken naar de vrijgezellen boeren die hun jacht naar een vrouw hebben geopend.

bzv2

Vrijgezel… hij?
Was er iemand die snapte dat boer Tom nog vrijgezel is? Nee toch?! Hoe kan dat nou? Zo’n knappe vent, en hij is nog leuk ook! Dus misschien kloppen de geruchten wel dat Tom Groot allang een vrouw aan zijn hooivork zou hebben geprikt. De Telegraaf kwam gisteren ineens met het bericht op de proppen dat de tulpenboer niet meedeed aan het KRO-programma om een nieuwe liefde te vinden, maar hij zou vooral voor de show om het programma heen meedoen. Zou hij zijn boerderij in de schijnwerpers willen zetten zodat er maar veel gratis reclame voor zijn bedrijf gemaakt mag worden? De bron die de krant gebruikt zijn dorpsgenoten van de populaire boer.

Laat het niet waar zijn
Stiekem hopen we dat het allemaal leugens zijn van jaloerse mannen uit Tom’s omgeving en dat de Telegraaf dit verhaal louter de wereld in heeft geslingerd voor hun eigen publiciteit. Want als de heetste reden om Boer Zoekt Vrouw te kijken ineens wegvalt, en er dergelijke toneelstukjes worden opgevoerd in het programma, is het programma dan nog wel het kijken waard?

Q: Zou boer Tom ons in het ootje nemen? En als het waar is, blijf jij dan nog BZV kijken?

Beeld

3 reacties op “Heeft boer Tom al een relatie?”

Boer henk uit het vorige seizoen was gisteren in r rtl boulevard en bij hem dachten ze dat ook vorig jaar hij zei dat het kan komen omdat boeren niet vaak hun erf verlaten en daarom zien ze dus ook minder vrouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.